reklama
anufifi
tęsknię...
Elisse gratuluję. Dawaj focie
Magic_87
Fanka BB :)
Elisse już zaczynam się bać hehe
jak w zeszłym tyg byłam u lekarza mały ważył 2700g w przyszłym tyg mam kolejną wizytę. Dobrze że Piotruś daje mamie odpocząć, kochany synek
odpoczywaj i nabieraj siły, brzuch pewnie boli bo byłaś po pierwszej cesarce, podobno po przyjęciu na oddział w ciągu 4h powinno się urodzić. Przesr... ponacinana i tu i tam.
jak w zeszłym tyg byłam u lekarza mały ważył 2700g w przyszłym tyg mam kolejną wizytę. Dobrze że Piotruś daje mamie odpocząć, kochany synek
odpoczywaj i nabieraj siły, brzuch pewnie boli bo byłaś po pierwszej cesarce, podobno po przyjęciu na oddział w ciągu 4h powinno się urodzić. Przesr... ponacinana i tu i tam.mamuśkamimi
Zaangażowana w BB
elisse - serdecznie gratuluję
Fajnie że już możesz tulić synka. Wspólczuję przeżyć porodowych, najważniejsze że jesteś już po.
Fajnie że już możesz tulić synka. Wspólczuję przeżyć porodowych, najważniejsze że jesteś już po.reklama
92Tynka92
Fanka BB :)
Progesteron 7 dni po owu a resztę między 2-5 dniem cyklu:-)
Elisse gratulacje! Super ze udało się sn:-) możesz być z siebie mega dumna. A teraz z perspektywy czasu wolałabys mieć cięcie?
Magic pora na ciebie! Szkoda że mi się nie udało wtedy kiedy tobie...też bym była lada dzień od zobaczenia maleństwa a nawet w ciąży nie jestem:-( i nie mam narazie szans żeby w niej być dopóki nie poprawi się nasienie...za trzy miesiące powtórka i inseminacja jak już będzie się nadawać....
Airfix kurcze no musi się w końcu udać. Jeszcze dosłownie chwila i zaczynasz starania. Skoro nie z Magic to może z tobą mi się uda zajść, żeby wymieniać doświadczenia.
Elisse gratulacje! Super ze udało się sn:-) możesz być z siebie mega dumna. A teraz z perspektywy czasu wolałabys mieć cięcie?
Magic pora na ciebie! Szkoda że mi się nie udało wtedy kiedy tobie...też bym była lada dzień od zobaczenia maleństwa a nawet w ciąży nie jestem:-( i nie mam narazie szans żeby w niej być dopóki nie poprawi się nasienie...za trzy miesiące powtórka i inseminacja jak już będzie się nadawać....
Airfix kurcze no musi się w końcu udać. Jeszcze dosłownie chwila i zaczynasz starania. Skoro nie z Magic to może z tobą mi się uda zajść, żeby wymieniać doświadczenia.
Podziel się: