reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elenaa I ja wlasnie mam mieć cc w znieczuleniu ogólnym inaczej lekarz tego nie widzi. U mnie jest wada wrodzona krwi bardzo rzadka; płytki się nie kleja czyli tak jakbym tych płytek nie miała. Mąż powiedział tylko-"rób jak uwazasz" mega wsparcie

reklama
Elenaa I ja wlasnie mam mieć cc w znieczuleniu ogólnym inaczej lekarz tego nie widzi. U mnie jest wada wrodzona krwi bardzo rzadka; płytki się nie kleja czyli tak jakbym tych płytek nie miała. Mąż powiedział tylko-"rób jak uwazasz" mega wsparcie
kurde..faceci. Myslę, że to jest za poważna sprawa abyś sama decydowała.

Aga też byłam pewna dopóki nie zobaczyłam bety:-( dziś już temp 36,67 więc okres lada chwila będzie. Mnie się cuda nie zdarzają :-( we wtorek wizyta w klinice niepłodności. Mam nadzieję że podejdziemy do iui i że się uda w końcu. Jestem w rozsypce psychicznej. Nie umiem sobie z tą nieplodnoscia poradzić.

Airfix lekarze muszą tak mówić. Trzecie cięcie cesarskie też wszyscy odradzaja i straszą pęknięciem macicy i śmiercią. Naprawdę nigdy nic nie wiadomo a ty będziesz sobie pluć w brodę jeśli nie spróbujesz. Skoro synka masz zdrowego i nic się nie działo to czemu znowu miałoby się nie udać. Ja bym zaryzykowala na twoim miejscu. I trzymam kciuki.

Tynka To takie niesprawiedliwe ze jedni mają za dużo dzieci choć nie chcą A inni nie. Mam nadzieję ze i u Ciebie się uda. U mnie przy ciąży z synkiem to wszystko nie było tak nasilone, od jakichś 2lat mam małe dramaty z tymi krwawieniami.

Airfix - a nie da się tego jakoś podleczyc i naturalnym jedzonkiem i może jakimiś farmakologicznymi? poczytaj na ten temat i może zasiegnij drugiej opinii, wiesz jest ryzyko bo może się coś stać i wtedy co , nigdy nie wiadomo , ale ciężka decyzja mąż powinien wesprzeć trochę bardziej..

Tynka - przykro mi ze nic nie wyszło zaraz wtorek i będziecie działać i będzie bliżej jak teraz jesteś do osiągnięcia celu

Miciurka No niestety nie da się.Ja mam wadę wrodzoną genetycznie krwi; bardzo rzadka zresztą. Ja wiem ze mogę dostać krwotoku, rzucawki, help'a itd...Ale inni zdrowi też mogą,chorzy na chorobę podobna-maloplytkowosc też rodzą dzieci.
Jak się upre to kazał mi wrócić na drożność jajników i z badaniem meza

Wiecie co z tym testowaniem to hm poczekam. Na rozwój wydarzeń ale w tym cyklu zdecydowanie mam nadzieje ze nie trafiliśmy..., bo byłam na wycieciu migdałków w dzień owulacji pod ogólna narkoza (tak wypadło) i teraz po tygodniu trafiłam do szpitala z krwawieniami po operacyjnymi i to mega dużymi i jest ryzyko ze 2 raz na stół pójdę. Plus tyle antybiotyków we mnie wrzucili i paracetamolu ma ból ze hej, strasznie teraz się będę stresować jeju. ..

reklama
Miciur-ka Jejku to Ty też przeszlas w tym miesiącu. U mnie też jest teoretycznie szansa ze po prostu uda się teraz jak ja potrzebuje chwili czasu do namysłu. Wyjdzie mi w tym miesiącu 4dni odstepu i żeby nie było tak jak z synkiem-ze przed owulacja i w owulacje nic,a jak wypadł odstęp 6dni tak synek jest.

Do góry