reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajka Taka sama kreskę na tym teście miałam dwa dni po implantacji:) Wyrazna jest :) Gratuluję i odpoczywaj teraz ;)

Imama Lekarz tak się śmiać zaczął z tego sikania, bo mówi ze rzadko da się uchwycić ten moment ze zamiast zapisać obraz usg to skasował;) ja tylko mowie-To pracy nerek i pęcherza sprawdzać nie musimy;) Dziecko łyka wody i dlatego sika tymi wodami w brzuchu:) Tylko sika na szczescie;) Ja postawilam przy planowaniu na męża bo to od faceta zależy płeć w dużym stopniu, widziałam jego wyniki i mówię ze z tego drugi synuś będzie (choć zawsze można być w tej drugiej puli ze akurat by córka się przydarzyla).Jak już wiedziałam ze to moje ostatnie dziecko to co mi zależało żeby obniżyć mu to ,przypilnowac diety która i tak miał zleconą od kardiologa. Ja też dieta pod córkę, bo przed synkiem tony soli i bananów jadłam, chciałam zrobić na odwrót.
Odstęp na synka 5dni ,na córkę min 40h mam.

reklama
Miciurkau mojej siostry juz tez pisalam ze do 14 tc byl plaski nub od 16 tc to chlopak , potem byly male watpliwosci ze moze dziewczynka ale teraz w 28 tc lekarz powiedzial ze reke daje sobie uciac za chlopiec.

Airfix a powiedz acard i castangus tez brac? Dzisiaj przejde sie po recepte na duphastpn bo zostaly mi tylko 2 tabletki.

Antonia czuje sie normnie jedynie wydaje mi sie ze wszystko mi bardziej smierdzi .
No i od owu ciagly mnie jajniki nawet wam o tym pisalam a w piatek caly dzien bolal mnie dziwnie brzuch tak jakbym poskakala duzo i takie dziwne uczucie w brzuchu mialam a wieczorem strasznie zaczelo mnie w podvrzuszu szczypac tak na wysokosci wzgorka lonowego i nawet sobie pomyslalam ze to chyba jest to! W sb znow ten brzuch mnie tak dziwnie bolal i zaczelo mi bardziej smierdziec.A wczoraj wieczorem to nawet mojemu powiedzialam ze naszlo mnie takie uczucie ze sie udalo ..jakos tak nagle to poczulam wczoraj.Dzis snilo mi sie ze robie test i wyszedl pozytywny wiec wstalam rano i poszlam zrobic zostawilam test w lazience i poszlam jasia szykowac za 10 min przychodze pewna ze znow dupa a tutaj 2 krechy!!
Poza tym mam smaka ciagle na zielone rzeczy czyli jablka, kiwi, szpinak,salate.

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix moze te obniżenie itd zadziałało a moze i tak byś miała core. Nigdy nie wiadomo. Ważne ze masz wymarzona córkę. Ja nie chciałam w sumie trójki dzieci ale jak teraz urodziłam to jakos mnie wzięło i mowię ze chce trzecie szybko.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka Też miałam ten moment w dniu implantacji "to chyba to" :) A potem się już czuje ze to "to". Castagnus możesz odstawić jak bierzesz Duphaston.Acard zmniejszaj dawkę i odstaw,chyba ze czujesz ze to on pomógł...wtedy zostaw go jeszcze aż będziesz widzieć ze beta ładnie przyrasta :) Macica jest lepiej ukrwiona. Ile dni Acard już bierzesz? I czy co dzień?

Imama mysle ze 2 testy sie nie myla.Jedynie cZego sie boje to kolejnej biochemicznej:-(...chociaz wtedy to tak wyraznych kresek nie mialam..ale jednak obawa pozostanie.Uciesze sie dopiero po USG

reklama
Airfix Acard biore od @ co drugi dzien a od owu 1 tab dziennie.Moim zdaniem winowajcom byl progesteron bo mialam go zawsze na poziomie 12... i podejrzewam ze juz nie jedna biochemiczna mialam..o ktorej nie wiem.Teraz czekam jak na szpilkach na wynik progesteronu.A bete zrobie kolejna w srode jak bedzie ok juz nie bede powtarzac.

Do góry