Antonia2016
Fanka BB :)
Beta by rozwiązała Twoje wątpliwości, szkoda że nie masz jak... Myślę że nie powinnaś się denerwować za wczasu..[emoji110] [emoji110] [emoji110]witam nie odzywalam sie, bo cos nie tak czuje, cos ta moja ciaza niewyrazna chyba, robilam wczoraj rano test po dwoch dniach ,myslalam ze kreska ciemniejsza bedzie, po dwoch dobach,, a tam taka sama jak dwa dni temu kupilam wczoraj test innej firmy, ale nie przeczytalam ze mniej czuly 25, tamte byly 10 czulosc, dzis rano zrobilam znowu z porannego rzecz jasna i byla kreska bladziutka, a jak zajzalam po trzech godzinach to prawie jej nie manie mam mozliwosci isc na bete niestety narazie i zaczynam sie matrwic, dlaczego te testy tak mam slabo wyrazne, czuje sie normalnie jajniki ciagna tylko i troche piersu swedza, ale to delikatnie mam czarne mysli, ze ciaza sie nierozwija prawidlowo chyba nic z tego, dzis mam 30 dc ostatni moj termin @ przypada wlasnie dzis, najpozniej jutro wiec albo ta implantacja naprawde byla baardzo pozno tylko dlaczego mam slabe testy nie ciemnieja, martwie sie okropnie
![]()
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom