reklama
Millo
Fanka BB :)
Maziajko,Maran to mnie uspokoilyscie
Aleeee senny dzien!Ledwo na oczy widze a sama z synem od rana a ten wulkan energii.Moze Go sprzedam rodzicom choc na godz i sie kulne[emoji25][emoji42]
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Aleeee senny dzien!Ledwo na oczy widze a sama z synem od rana a ten wulkan energii.Moze Go sprzedam rodzicom choc na godz i sie kulne[emoji25][emoji42]
maran-atha
Millo jestes 8 dni po owu wiec jest bardzo dobry
w ciazy po implantacji jeszcze wzrata, na razie spokojnie jak test wyjdzie Ci pozytywny zbadaj jeszcze raz
&&&&
ana ciężko stwierdzić co z tymi testami bo tak jak dziewczyny mówią po teście zazwyczaj robi się betę, postaraj się nie denerwować - włącz pozytywne myślenie. Kiedyś czytałam, że wielu dziewczynom testy późno zaczęły ciemnieć.
Co do progesteronu w ciąży to ja pamiętam, że będąc w ciąży badałam w 11 dpo i miałam już dwukrotnie przekroczony i to mi dało do myślenia, że to może ciąża.
maziajka mój M ma bardzo stresującą pracę a jest syn - obalam!
ja dziś zmierzyłam temp, mam nadzieję że wejdzie mi to w krew.
Co do progesteronu w ciąży to ja pamiętam, że będąc w ciąży badałam w 11 dpo i miałam już dwukrotnie przekroczony i to mi dało do myślenia, że to może ciąża.
maziajka mój M ma bardzo stresującą pracę a jest syn - obalam!
ja dziś zmierzyłam temp, mam nadzieję że wejdzie mi to w krew.
Millo
Ajlak to mnie nie pocieszylas
buu
No powiem Ci ze ja do systematycznych osob mam daleko ale temp lubie mierzyc
No powiem Ci ze ja do systematycznych osob mam daleko ale temp lubie mierzyc
Millo ale u Ciebie implantacja moze byc pozniej, u każdego zagnieżdża sie w innym czasie
Co do temp to ja przed ciąża mierzylam a teraz ciezko bo dziecko sie budzi czesto w nocy, ale pomierze i zobaczę.
Przede wszystkim chce wiedzieć na pewno kiedy ta ovu bo ja ból czuje ale nie wiem czy to przed, czy w trakcie a temp mam nadzieje mi w tym pomoże
Co do temp to ja przed ciąża mierzylam a teraz ciezko bo dziecko sie budzi czesto w nocy, ale pomierze i zobaczę.
Przede wszystkim chce wiedzieć na pewno kiedy ta ovu bo ja ból czuje ale nie wiem czy to przed, czy w trakcie a temp mam nadzieje mi w tym pomoże
Imama
U mnie mąż również bardzo się stresował jak staraliśmy się o drugie dziecko. Ja znowu myślałam ze skoro u kobiet stres podwyższa testosteron to u facetów tez hehe i teraz staramy się obydwoje nie stresować wiec dziwne.
Ajlak mój tez się budzi ale zapisuje. Sprawdzałam na stronie naturalnego planowania rodziny i tak piszą ze wystarczy 1,5h spoczynku rano przed pomiarem. Czyli wystarczy ze się nie wstaje ale wiadomo różnie czasem bywa. U mnie to teraz ten wykres w ogóle dziwny. Ale dzisiaj trochę śluzu dopiero się pokazało a tak to nic kompletnie nie było.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ajlak mój tez się budzi ale zapisuje. Sprawdzałam na stronie naturalnego planowania rodziny i tak piszą ze wystarczy 1,5h spoczynku rano przed pomiarem. Czyli wystarczy ze się nie wstaje ale wiadomo różnie czasem bywa. U mnie to teraz ten wykres w ogóle dziwny. Ale dzisiaj trochę śluzu dopiero się pokazało a tak to nic kompletnie nie było.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Elenaa
Ana ja w pierwszej ciązy miałam tak, że testy wogóle nie ciemniały, a w dniu spodziewwanej @ był taki cien, że nawet mąż nie widział
a beta ze krwi ładnie rosła.
W tej ciązy kreski były bardziej widoczne bo nie piłam tak duzo wody jak wtedy. Ale tez miałam tak, że nie na każdym teście one ciemniały. Więc dałam sobie spokój z tym codziennym sikaniem na kilka testów
Głowa do góry!
W tej ciązy kreski były bardziej widoczne bo nie piłam tak duzo wody jak wtedy. Ale tez miałam tak, że nie na każdym teście one ciemniały. Więc dałam sobie spokój z tym codziennym sikaniem na kilka testów
Głowa do góry!
Podziel się: