PrzyszłaMama87
Fanka BB :)
Millo ja tak miałam właśnie z tym owłosieniem będąc w ciąży w synem, zobaczymy jak teraz 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Przecież to równie dobrze może być kawałek nogi :-)Antonia to chyba toPoprawcie mnie jak sie myle
![]()
![]()
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Tak :-) już jest super :-) o ile można tak powiedzieć o byciu w ciąży gdzie nigdy nie lubiłam w niej być :-) szkoda że nie chodzimy w ciąży np jak psy :-) 8-9 tygodni i po sprawie :-)Antonia hehe No tez na początku nie potrafiłam odróżnić. Ale ogólnie przeważnie jest to tez jasniejsze. Ale wiadomo zależy od zdjęcia. A jak się w ogóle czujesz? Mdłości itd minęły już Ci?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Bardzo dużo kobiet nosząc pod sercem różne płcie ciąże przechodzą tak samo. Te zabobony że się brzydnie na dziewczynkę itp to już dawno i nie prawdaMillo dokladnie to nub u chlopcow ten dzydzelek to zalazek moszny u dzieeczynek tego nie ma.
Co do owlosienia to jest mit niby zwiazane jest z tym ze chlopcy wydzielaja testosteron i dlatego szybciej rosna ale jest to niemozliwie tego testosteronu sa. Sladowe ilosci.
Mozna zauwazyc zmiany w owlosieniu ale nie ma to zwiazku z ciaza.Ja w kazdej mam geste wlosy a owlosienia ogilnie nie mam nawet nie w ciazy:[emoji316]