reklama
andzelisia
Fanka BB :)
Imama super ale sie ciesze :')
Imama
No będę się cieszyć po becie bo to wszystko się może zdarzyć.
Lekarka mówiła to to wczesna ciąża i ogólnie się uśmiechała ze to napewno ciąża ale nie potrafi stwierdzić czy stara czy nowa ze musimy czekać na badania ze na takim wczesnym etapie to wszystko się może zdarzyć.
Buniczek ja to się nie znam wiec niebardzo pomogę. Gdzieś były podane wartości tu na forum jakie maja być na dziewczynke
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Lekarka mówiła to to wczesna ciąża i ogólnie się uśmiechała ze to napewno ciąża ale nie potrafi stwierdzić czy stara czy nowa ze musimy czekać na badania ze na takim wczesnym etapie to wszystko się może zdarzyć.
Buniczek ja to się nie znam wiec niebardzo pomogę. Gdzieś były podane wartości tu na forum jakie maja być na dziewczynke
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
PrzyszłaMama87
Imama wszystko będzie dobrze zobaczysz
ja tez jak byłam na pierwszym usg to lekarz powiedział ze to wczesna ciąża i tez było widać tylko pęcherzyk Wiec trzymam kciuki za ładna betę
️
️
️

Arya
Imama ale super, bardzo się cieszę. Normalnie numer stulecia tu wykonalas. Takie emocje, że kilka razy w chodziłam sprawdzić czy są wiadomości od Ciebie. Trzymam kciuki i gratuluję [emoji8]
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
PrzyszłaMama87
Majorcia zgadza się ale lekarz kazał przyjść za 2 tyg i wtedy zobaczymy czy jest zarodek i liczę już na serduszko
w poniedziałek mam wizytę
reklama
Podziel się: