andzelisia
Fanka BB :)
Ludzie ale ten czas leci juz za 2 tyg :-)Millo no za 2 tygodnie w czwartek juz o tej godzinie mysle ze bedziemy sie tulic;p
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ludzie ale ten czas leci juz za 2 tyg :-)Millo no za 2 tygodnie w czwartek juz o tej godzinie mysle ze bedziemy sie tulic;p
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
imama to spelnienia marzen dla synkaAndzelisia myśle ze najwcześniej to w 10 dpo robić bo wcześniej to tylko można się zawieść a nic tak naprawdę nie przesadzone tak szybko.
Ale jak później robiłaś testy owu to już nie były takie ciemne? Może faktycznie taki pik miałam w nocy i nie wyłapałas ważne ze staranka były. Także trzymam kciuki za Ciebie bardzo!
Maziajka No była tylko pomocnica także nie miała informacji co do wcześniejszych wyników. Ale może to dobrze niech mi powie czy przyrasta itd i spisze dokładnie wyniki żeby sprawdzić ten przyrost.
Dzisiaj syna mojego roczek [emoji7] mam nadzieje ze będzie dla nas szczęśliwym dniem!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
o prosze to sporo nas Antonia tez w 6 cs pamietam.Ja tez z ta co poronilam zaszlam w 6cs
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom