reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

NiaNiabardzo prosze na mnie nie krzyczeć...bo się boję :zawstydzona/y: A poza tym..nie wolno Ci się denerwować:tak:

No dobra..to kto potrafi teraz to zinterpretowac? Zgodnie z radami robię teścior raz dziennie, po 16..w ogóle juz nie było kreski (nie mogłam się nic dopatrzeć) I jednocześnie śluzik robi się coraz bardziej rozciągliwy,ale jeszcze białawy i rwący. Czyli powinno się zbliżać..a tu znikająca kreska.
I co teraz? 2 doby przerwy w przytulanku..co dalej?

Kasieńko u mnie też tuż przed owulacją krecha zbladła niesamowicie, a jednak śluz płodny był i owu też była. Trzymam za ciebie kciuki.

reklama
NiaNiabardzo prosze na mnie nie krzyczeć...bo się boję :zawstydzona/y: A poza tym..nie wolno Ci się denerwować:tak:

No dobra..to kto potrafi teraz to zinterpretowac? Zgodnie z radami robię teścior raz dziennie, po 16..w ogóle juz nie było kreski (nie mogłam się nic dopatrzeć) I jednocześnie śluzik robi się coraz bardziej rozciągliwy,ale jeszcze białawy i rwący. Czyli powinno się zbliżać..a tu znikająca kreska.
I co teraz? 2 doby przerwy w przytulanku..co dalej?

Kasiu tak jak pisała Eni..Byc moze faktycznie przez to, ze karmisz Twój cykl wyglada inaczej, moze nawet nie ma owulacji :sorry2:
Swoja drogą jesli było dwie dobry przerwy proponuję akcję :tak: Nasienie dojrzało a Ty rozładujesz emocje. Rób testy dalej :tak:

U mnie dzisiaj temp 36.3 :-:)baffled:, więc załamka na maxa. Od 3 dni boli mnie w lewym boku tuz pod żebrami.
Dziewczęta nie ma co kryć, tym razem mi się nie uda :no:. Szanse były ogromne, ale mój organizm zbyt osłabiony bo praca za ciężka. Poprostu czuję fizycznie i psychicznie,że coś poszło nie tak:-:)dry:.
Będę nadal mierzyć temp, ale to tylko tak dla upewnienia się na 100 %.
Dorotka spokojnie. Nie znam dokładnie założeń metody termicznej ale o ile wiem temparetura wzrasta chyba po zagnieżdzeniu (ale sprawdź to lepiej bo nie jestem pewna) dopiero czyli jakis tydzień po zapłodnieniu:cool2: Wiec nie mierz temperatury jezscze bo to chyba nie ma sensu :shocked2: Ja zaczełam mierzyć jakieś 4/5 dni przed okresem.. i juz była wysoka :rofl:

Beatka czekaj spokojnie..Mam nadzieje, ze bedzie dobrze :rofl:

A ja nadal w szoku :sorry2: Chyba dopóki nie bede mieć brzuszka to nie uwierzę.
Troche sie tylko martwię bo mnie ciagle brzuch w dole pobolewa :sorry2::shocked2::hmm::unsure: Mam nadzieje, ze to nic nie znaczy...

Pewnie masz rację NiaNia. Dam sobie spokój na razie z tym mierzeniem temp i zacznę gdzieś za tydzień. A co do tych bólów w podbrzuszu to może skontaktuj się chociaż telefonicznie z ginekologiem. Będziesz spokojniejsza

Pewnie masz rację NiaNia. Dam sobie spokój na razie z tym mierzeniem temp i zacznę gdzieś za tydzień. A co do tych bólów w podbrzuszu to może skontaktuj się chociaż telefonicznie z ginekologiem. Będziesz spokojniejsza

Juz dzowniłam. Mamy spotkac sie w poniedzialek na wizytę ale jezscze bez usg :sorry2: Powiedział, że to troszkę za wcześnie :shocked2: i gdzies dopiero za 2-3 tygodnie :dry: Wolałabym szybciej no ale chyba wie co mówi...

Z resztą bardzo sie ucieszył, bo opiekował się mną kiedy byłam w ciązy z Maksem. Był nawet przy porodzie:tak:

NIaNIa nie martw sie mnie tez brzuch pobolewa, to normalne macica rosnie, wiec musi bolec:) wszytsko bedzie dobrze,zobaczysz

Kasiu tak jak pisała Eni..Byc moze faktycznie przez to, ze karmisz Twój cykl wyglada inaczej, moze nawet nie ma owulacji :sorry2:
Swoja drogą jesli było dwie dobry przerwy proponuję akcję :tak: Nasienie dojrzało a Ty rozładujesz emocje. Rób testy dalej :tak:QUOTE]

NiaNia-ja już dawno nie karmie (tylko 2 miesiące, synek mnie nie chciał wolał kochaną butlę) tak wiec raczej powinno być wszystko unormowane. Z tym że faktycznie mój organizm robi psikusa z tymi przesunięciami owulacji..wiec wszystko możliwe.
Robię teściory raz dziennie juz teraz, dzis kreseczka blada bardzo,chyba z lupą jej szukac,ale jest.Wczoraj było przytulanko..ale tak na luzie. Tak jak radzisz, beda testy raz dziennie,zobaczymy. Mam nadzieje ze sie doczekam owu.
A śluz,bardziej płynny

NiaNia-ból w podbrzuszu to normalne. Ale oszczędzaj się

Czesc dziewczyny, juz wrocilam. Cos od rana mnie muli, ale nie wiem czy to stres czy moze @ sie zbliza, albo przez 9 miesiecy jej nie bedzie. MILEGO DNIA LASECZKI.

reklama
Antiope
tez mam tak cichutko nadzieje. Korci mnie zeby zrobic test , ale poczekam z tym tak do 18, bo teraz moze byc bledny wynik. Brzuch i krzyz boli, ale nie caly czas.

Do góry