reklama
Ja widzę cień jasne że słaby ale jest ciężko zrobić zdjęcie nieraz dziewczyny wyciągają z obudowy żeby było lepiej widać Ale z innej beczki Ana87 z tego co piszesz to już raz straciłaś a robiłaś jakieś badania co mogło być przyczyną jak tsh hormony?
A na przybliżeniu widać nawet co nie różową?Ja widzę cień jasne że słaby ale jest ciężko zrobić zdjęcie nieraz dziewczyny wyciągają z obudowy żeby było lepiej widać Ale z innej beczki Ana87 z tego co piszesz to już raz straciłaś a robiłaś jakieś badania co mogło być przyczyną jak tsh hormony?

Antonina kciuki i za porządny podgląd między nogami ! [emoji110][emoji110]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 27t0d [emoji594]
Ana87
Fanka BB :)
Dziewczyny ciężko dobrze zrobić zdjęcie by było widać. Ja widzę chociaż chcialabym nie widziec nawet moj m widział dzis.a wczoraj sue upieral ze mam omamy po tamtym poronnieniu lekarka powiedziała ze pewnie z dzieckiem bylo cos nie tak i organizm sam zadecydował. Jak zaciazylam z synem mysle ze tez bym miała powtórkę tylko ze poszłam do lekarki i powiedziałam ze czuje bole @ i dostałam luteinę.brałam prawie cala ciąże.żadnych badan mi nie dala.pojade później do rossmana po test
reklama
Podziel się: