Kruszynka123
Fanka BB :)
@Millo @Imama @anna. Dzięki dziewczyny już trochę lepiej byłam nad morzem z mężem i synem. Fizycznie już ok nie krwawie już od środy. Psychicznie... Było mi ciężko widząc malolaty z wózkami.. Człowiek chce stara się wcina witaminy i taka sytuacja się dzieje a one nie chcą i maja serce mnie bolalo zwyczajnie... Ale puściłam lampion na plaży w intencji swojego marzenia a sprawdziłam i wiem że lampionowe życzenia spełniają się także jestem dobrej myśli muszę być.. Lek pow że możemy odrazu się starać bo to była bardzo wczesna ciaza i oczyścilo się wszystko samo.. Niby 10dni o niej wiedziałam a ból był bardzo teraz zapewne będę UMIERAC ze strachu jeśli zajde znowu.. Dziewczyny te które mają parcie na płeć dajcie spokój to zwykly egoizm serio ja też chciałam bardzo córkę ale teraz po tym jak poronilam jestem zła na siebie! jest mi strasznie przykro ciężko bo byłam głupia i tyle! teraz marzę o zdrowej ciazy o zdrowym maluszku ten kto był w szpitalu po poronieniu wie jaki to ból wiedzieć kobiety z noworodkami zdrowy maluch jest najważniejszy w d... Z płcią serio.. Ta która nie przeżyła tego nie zrozumie może, ale naprawdę nie życze tego nikomu cieszcie się dziewczyny ze zdrowych ciąz płeć to nie koncert życzeń. Takie mam refleksje po tym co się stało..