reklama
Imama i jak wyniki progesteronu.
Sasanka dokladnie tak jak Imama pisze to wierutna bzdura zreszta ja sama badalam w tej ciazy dla fanu i raz mi sie pienilo raz sie nie pienilo...poza tym mocz nic nie ma do plci...na sama logike jaki to moze miec zwiazek? Co dziewczynki sa mniej kwasne a chlopcy bardziej totalna bzdura.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Sasanka dokladnie tak jak Imama pisze to wierutna bzdura zreszta ja sama badalam w tej ciazy dla fanu i raz mi sie pienilo raz sie nie pienilo...poza tym mocz nic nie ma do plci...na sama logike jaki to moze miec zwiazek? Co dziewczynki sa mniej kwasne a chlopcy bardziej totalna bzdura.
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Marzycielka86
Fanka BB :)
Imama a mogę zamienić castagnus na ten vitex? Nie zaszkodze sobie ta zamiana? Castagnus zawiera 45 mg ale suchego wyciągu z owocow niepokalanka a vitex zawiera 400 mg owoców.
Imama
Marzycielka jak zaczniesz brać od @ to myśle ze nie. Uważam tez ze vitex bardziej "zbadany" ze dziewczynkowy niż ten castagnus. Ale podobno tez nie jest aż tak łatwo zajść przy nim w ciąże wiec to tez ma swój minus. Ale chyba wszystko co utrudnia to jednak na plus dziewczynkowy.
A przyszła już @?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A przyszła już @?
Imama
I pamiętaj tez ze to nie jest tak ze nie bierzesz w cyklu starankowym i nie ma działania. Bardzo dużo dziewczyn miesiąc przed odstawiły i miały córki bo właśnie biorąc go nie zachodziły w ciąże.
Marzycielka86
Imama nie jeszcze jej nie ma.narazie mam 10 dpo. ;-) I też go rano zazywac tak jak castagnus?
reklama
Marzycielka86
Imama nie testuje i wiem że nic z tego bo szyjka jest nisko twarda i zamknieta. Także czekam na kolejny cykl ;-)
Podziel się: