reklama
Gosica
Fanka BB :)
Dziewczyny, ten vitex to jest ten preparat? Link do: Chasteberry Vitex (Niepokalanek) 400mg/120kap | Swanson Polska
Cos kojarzę w saszetkach i cenowo trochę wyżej, ale może pomyliłam z innym suplementem?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Cos kojarzę w saszetkach i cenowo trochę wyżej, ale może pomyliłam z innym suplementem?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Że twarda i zamknięta to chyba dobrze a ja też miałam nisko a byłam w ciąży jeszcze nic straconeImama nie testuje i wiem że nic z tego bo szyjka jest nisko twarda i zamknieta. Także czekam na kolejny cykl ;-)
Ana ja też trzymam kciuki
Mikallo może faktycznie lepiej podejść do lekarza i sprawdzić będziesz spokojniejsza choć w ciąży to wiecznie coś boli bo albo się rozciągają więzadła albo znów co innego ale sprawdzić nie zaszkodzi
Marzycielka86
Gosica tak ja mam ten kupiony. :-)
Majorcia moja Dzaga super juz ma ponad 7 tyg wazy 5kg ogolnie super wczoraj jak zjadla o 21 tak obudzila sie na cyca o 4 rano! Zjadla i pospala do 7.40 znow zjadla i dalej spi takze nie ma co narzekac;D
Karmie piersia ja zbyt leniwa na mm jestem te wyparzanie itp
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Karmie piersia ja zbyt leniwa na mm jestem te wyparzanie itp
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
ana.
juz po ufff przyziernosc karkowa w normie 2.15mm w 13 tyg,CRL 72mm wiek ciazy wskazuje, że starsze dziecko, nadgonił moj bąbelek
byl prawie miesiac temu mlodszy o tydzien, a teraz ze o 4 dni starszy
teraz czekac na kolejne wyniki krew itd. jak cos bedzie nie tak maja do mnie zadzownic. mam bardzo wysoko macice musial sie ponaciskac zeby zobaczyc dzidziusia, ale taka moja uroda.
dziekuje wam bardzo za kciuki :*
@Gosica ja bralam ten vitex swansona pare dni, ale po nim testy owul mi wtedy nie pokazaly pozytywu jak nigdy, nie wie czy to zbieg okolicznosci, odstawilam go i w nastepnym cyklu było ok.
@Mikallo mnie czesem boli brzuch jak na @ pytalam go dzis o ten ból mowił ze ma prawo, ale jesli cie mocno boli to skontroluj to dla pewnosci.
dziekuje wam bardzo za kciuki :*
@Gosica ja bralam ten vitex swansona pare dni, ale po nim testy owul mi wtedy nie pokazaly pozytywu jak nigdy, nie wie czy to zbieg okolicznosci, odstawilam go i w nastepnym cyklu było ok.
@Mikallo mnie czesem boli brzuch jak na @ pytalam go dzis o ten ból mowił ze ma prawo, ale jesli cie mocno boli to skontroluj to dla pewnosci.
reklama
PrzyszłaMama87
Ana super ze z dzidzia wszystko Ok a tak się martwiłas :* jak masz jakieś fotki to wrzuć obejrzymy maleństwo 
Podziel się: