kitqa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi dali zimne i nie bylo takie złe. Pierwsze słyszę o ciepłej glukozie...O ja! Ale ze co? Sorry ale naprawdę nic nie wiem. Moge kupic w aptece i kazac pielegniarce mi to przygotowac ?
Czy wy tez to swinstwo piłyście takie mega gorace? Bo ja to sie prawie poparzylam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W pierwszej ciazy rowniez barlam femibion 2 natal plus urodzilam w ok37 i dziecko wazylo 2750 i 51cm teraz tez to biore. Nie powiem nastraszylyscie mnie. Co innego mozna brac ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O ja! Ale ze co? Sorry ale naprawdę nic nie wiem. Moge kupic w aptece i kazac pielegniarce mi to przygotowac ?
Czy wy tez to swinstwo piłyście takie mega gorace? Bo ja to sie prawie poparzylam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O jej ja bym Cieplej nie wypiła!
@Imama ok wiec zostane przy femibion ale jeszcze sie dr podpytam
Ludzie to sa porąbani, nie wiedza jaka krzywdę wyrządzają. Wlasnie, ciekawe jakie bylyby rekacje przy chorym dziecku tfu tfu tfu
Wolałabym wypić to zimne, tylko ze jak mam sie stawic o 7rano to nie ma czasu aby ostyglo :/ i obawiam sie ze tym razem bedzie tak samomnie tez @leeleeth zrobilo sie po tym salabo i niedobrze. lepsza jest ta glukoza cytrynowa z apteki ?