reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Ale mnie boli podbrzusze ufffff, chyba bedzie @ przychodzic, no bo czas najwyzszy!
Dobranoc kochane! do jutrzejszej tempki hehe
Dobranoc kochane! do jutrzejszej tempki hehe
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
dobranoc wszystkim 
Czesc dziewczyny, u nas pogoda do bani wiec siedzimy w domu. U mnie @ kroluje drugi dzien, wielka szkoda, ale dobrze ze przyszla teraz a nie w 40 dc. Dobrze ze wyszlo tak , chociaz zal maly pozostal. Dziewczyny milego dnia, Dorotko jak tam sytuacja na froncie @ jest czy nie- trzymzm mocno kciuki za ciebie.
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Witajcie!
U mnie dzisiaj 36,7°C :-(
U mnie dzisiaj 36,7°C :-(
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Czesc dziewczyny, u nas pogoda do bani wiec siedzimy w domu. U mnie @ kroluje drugi dzien, wielka szkoda, ale dobrze ze przyszla teraz a nie w 40 dc. Dobrze ze wyszlo tak , chociaz zal maly pozostal. Dziewczyny milego dnia, Dorotko jak tam sytuacja na froncie @ jest czy nie- trzymzm mocno kciuki za ciebie.
Pewnie,że lepiej teraz

U mnie dzisiaj 36.4,więc znowu tendencja spadkowa :-(. @ nadal nie mam. Od wczoraj już mnie nie mdli. A dzisiaj już mój rekord 35 dc. Nadal samopoczucie jak na @. Pewnie dzisiaj albo najpóźniej jutro dostanę i będzie mi cholernie przykro.
Ale następny cykl jakby co będzie już napewno szczęśliwy fasolkowo

Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Ale następny cykl jakby co będzie już napewno szczęśliwy fasolkowo![]()
Tak trzymac Dorotko!!!!!:-)

Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Wiecie co mnie zastanawia? Mój śluz. Najpierw w te dni niby płodne był rozciągliwy, w zeszłym tygodniu lepki- raz przejrzysty raz biały, a od wczoraj mam znów rozciągliwy
. Kto mi powie czy to normalne? Jaki powinien być śluz tuż przed @ lub ewentualnie w ciąży?

reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Podziel się: