reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziękuję Gwiazdeczka. Zajrzałam ale i tak nadal nie wiem o co chodzi w moim przypadku. Z tego artykułu wynika,że teraz powinnam mieć śluz zaczopowany a tak nie jest. Znaczy się w zeszłym tygodniu był taki mniej więcej ( bo w jednym dniu potrafiłam mieć i lepki i rozciągliwy :crazy:) a teraz znowu od 2 dni wygląda jak płodny.

reklama
Ty i ja to jakies szczegolne przypadki hehehe

Ale nawiasem mowiac, ja tez sobie poczytalam i mowia, ze kobiety karmiace musza tez mierzyc tepke i obserwowac sluz i szyjke. Wiec dobrze, ze zaczelam ;-) no i pisza, ze jesli wszystko jest ok z nowa ciaza, to nie trzeba przestawac karmic starszego dziecka, wiec jak by nie bylo sie uspokoilam :-)

Kurcze Dorota Twoj Przypadek Jest Zastanawiajacy, Nie Mam Pojecia Co Sie Dzieje. Trzeba Czekac, Czekac , Jak Nie Bedzie @ Do Niedzieli Zrob Tescik. Wtedy Bedzie Juz Wiadomo O Co Chodzi. Dorota Trzymam Kciuki, Nadzieje Trzeba Miec Do Samego Konca- Ale Sie Nie Nakrecaj. Powodzenia - Pogoda Sie Poprawila Wiec Idziemy Na Plac Zabaw.

Wiecie co mnie zastanawia? Mój śluz. Najpierw w te dni niby płodne był rozciągliwy, w zeszłym tygodniu lepki- raz przejrzysty raz biały, a od wczoraj mam znów rozciągliwy :szok:. Kto mi powie czy to normalne? Jaki powinien być śluz tuż przed @ lub ewentualnie w ciąży?
\

Ja mam czasmi taki przezroczysty, rozciagliwy i sliski jak przy jajeczkowaniu :cool2::rofl2:

Kurcze Dorota Twoj Przypadek Jest Zastanawiajacy, Nie Mam Pojecia Co Sie Dzieje. Trzeba Czekac, Czekac , Jak Nie Bedzie @ Do Niedzieli Zrob Tescik. Wtedy Bedzie Juz Wiadomo O Co Chodzi. Dorota Trzymam Kciuki, Nadzieje Trzeba Miec Do Samego Konca- Ale Sie Nie Nakrecaj. Powodzenia - Pogoda Sie Poprawila Wiec Idziemy Na Plac Zabaw.

Po co czekac do niedzieli? Jestes juz po terminie spodziewanej miesiaczki, piszesz ze pobiłas rekord.
Ja bym zrobiła test, choćby dziś. Powinien juz wysjc o kazdej porze :tak: Na co tu czekac ? Po się dodatkowo nakrecac ?
Jesli nie to trudno..tzreba się brać do planwania kolejnego cyklu, który tym razem musi być szczesliwy :tak::-)

O tak dziewczyny, ja i moje objawy cyklu są bardzo oryginalne ha ha :-p. Z testowaniem się jeszcze wstrzymam. Cały czas mam wrażenie,że lada chwila nadejdzie @. Coraz silniej tak czuję. Myślę,że to kwestia czasu. Ale jeśli jakimś cudem nie dostanę do jutra to w czwartek zrobię test. Tak jak pisałam dziewczyny, w tym cyklu ciężko pracoawałam,więc wszystko jest możliwe. No nic, czekam dalej co z tego wyniknie :tak::szok::happy2::baffled::sorry2:

Dorotko bedzie dobrze, jak nie teraz to razem bedziemy sie starac. Tylko ze u mnie jest ciezko to moj ostatni cykl, gdzie moze byc dzidzia. Potem czekam pol roku na dawce ,albo na wyjazd do dawcy pod koniec roku. Zobaczymy co z tego wyniknie, @ szybko minie a potem staranko od nowa zaczynam, ale nie nastawiam sie na sukces, bo potem jest tylko zal i smutek, moze lepiej nastawic sie na dobra zabawe.

Pewnie,że nie ma co się załamywać :-). Kiedy Bozia da to będzie :-p. A ja właśnie siedziałam sobie i oglądałam film. Wstałam to mnie tak zemdliło,zrobiło mi się słabo i zimno. Poszłam do toalety z myślą,że albo zaraz zwymiotuję albo dostanę wreszcie @. A tu co, sporo rozciągliego śluzu:szok:.
Mam dość. Co się ze mną do jasnej cholerki dzieje?

Dorota ja to juz na 100% jestem pewna ze jestes w ciazy. Te cale temp. to pic na wode, nie masz @, zawroty glowy, nudnosci. Kochana na bank juz jestes w ciazy, skocz po testy i zdaj nam raport. Trzymam mocno kciuki za ciebie, chociaz jednej sie udalo. Maz chyba wraca w czwartek, w Centrum Szkolenia sa jakies problemy z jego cyrtyfikatem, a czas ucieka mam nadzieje ze wszystko zalatwi i jeden problem bedzie z glowy. Zawsze cos wyjdzie nie tak, dobrze ze badania ma aktualne, bo z tym tez jest duzo roboty. Ale z jednej strony dobrze ze go nie ma , plemniczki czekaj i dojrzewaja aby w przyszlosci byly gotowe na ostateczny atak. Szanse sa 50% na 50%, uda sie albo nie. Przygotowuje sie jednak na to drugie , zeby potem nie byc rozczarowana. Dorotka testuj szybko i mow , na 100% zaciazylas, olej te temp. TESTUJ

reklama
Dzien dobry moje drogie wirtualne kolezanki :-) dzis mam strasznie urwanie glowy w pracy teraz sobie troche dychlam i nadrabiam zaleglosci na forum
Dzis zaczynam testowac napisze po poludniu jak sie zaczelo:rofl2: ciekawa jestem kiedy mi wyjdzie owu mam nadzieje ze nie w sobote bo bede miala gosci na noc i nie bedzie za bardzo okazji na staranka :baffled::confused::eek:

Do góry