reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Zobaczymy jak to bedzie, maz przyjedzie to troszke sie poprzytulamy, potem troszke damy na luz i we wrzesniu biore sie do roboty, ale nie licze na cud.

Beatka kiedy ja się czuję na 100 proc na @ !!! Jestem wilgotna, mam dziwne uczucie w pochwie, nadal jest mi niedobrze. Jestem pewna,że dzisiaj dostanę

Dzieńdobterek dziewuszki. Przepraszam, że mało się odzywam,ale jak pisiałam,mam gości (uroki mieszkania nad morzem)Ale caly czas czytam na bieżąco.
Witajcie!

U mnie dzisiaj 36,7°C :-(
Oj,Gwiazdeczko,temperaturki Ci skaczą,ale ciągle wysoko.Hmm..sama jestem ciekawa jaka niespodzianka Ci się kryje.

Beatko-kurcze,aż wierzyć mi się nie chce, że zakoczyła wredna @. Hmm..ale masz rację, to lepiej niż później by przyszła. To teraz niech się szybciutko kończy..i będziemy wspólnie działać..hehe..dzieciaczek będzie miał wiele matek ;) (w sumie dobrze że nie ojców)

A ja dziś ledwo żyję..ale duchota.I na dodatek mój synuś strasznie marudny.Chyba boli go gardziołko,bo ma chrypkę. w sumie nie dziwota, tak duszno, że pot się leje nawet na golaska. A potem wiaterek..No mam nadzieje że się nie rozkręci mocniej. Teraz śpi aniołeczek mój. No ale przez te marudzenie,to i ja lewo żyje. No a tempka dziś jeszcze wzrosla 37,2. Niby pozytyw,ale po Beatki nagłej @ przy takim temp.to ja się nie będę nakręcać.
Ale wiecie-korci mnie zrobić teścik..Tym bardziej, że mam i owu jeszcze i ciążowe-niby takie co wykrywają przy 10hcg (standardowe testy przy 20-25)ale poczekam do niedzieli. Oby mieć siłe.Wiecie..nie dosyc że ogromnie pragnę mieć fasoleczkę, to jeszcze w poniedziałek rocznica ślubu (a nie mam jeszcze prezenciku)

Witam,

Dorotko czemu nie chcesz zrobic testu ? Przeciez czekasz na dwie krechy ;-);-)! Z tego co przeczytalam to na 99,9% masz malenka fasolke w brzuchu !:-D:-D
A bierzesz kwas foliowy ? Jesli nie to lec do apteki :tak:
Trzymam mocno kciuki:rofl2::rofl2:

Ja mam też problem z objawami. Patrząc po śluzie płodnym owulację miałam jakieś 3 dni temu. Dzisiaj jednak strasznie kłuje mnie jajnik, tak jak na owulację. To wkońcu jaki ja mam teraz dzień cyklu, bo już sama nie wiem?

Ale wiecie-korci mnie zrobić teścik..Tym bardziej, że mam i owu jeszcze i ciążowe-niby takie co wykrywają przy 10hcg (standardowe testy przy 20-25)ale poczekam do niedzieli. Oby mieć siłe.Wiecie..nie dosyc że ogromnie pragnę mieć fasoleczkę, to jeszcze w poniedziałek rocznica ślubu (a nie mam jeszcze prezenciku)

Ja na Twoim miejscu zrobiłabym rano test :tak:
Z Lolkiem testowałam 26 dc przy regularnych 29 dniowych i wyszly dwie wyrazne krechy. Ty masz dluzsze cykle i na bank juz pokaze II :-)
W kazdym razie goraco Ci tego zycze:-D:-D

Ja mam też problem z objawami. Patrząc po śluzie płodnym owulację miałam jakieś 3 dni temu. Dzisiaj jednak strasznie kłuje mnie jajnik, tak jak na owulację. To wkońcu jaki ja mam teraz dzień cyklu, bo już sama nie wiem?

Wiesz NiaNie tak kluly jajniki po owu - a teraz jest w 6tc :-D:-D Moze wlasnie sie fasolka zagniezdza... A ktory jajnik Cie kluje ? lewy ??

reklama
Camy biorę kwas foliowy.
Dziewczyny kiedy ja tak naprawdę się boję zrobić ten test ciązowy:-(. Bo jeśli jakimś cudem wyjdzie,że jestem w ciąży a później poronię przez te niskie temp to nie wiem czy dam sobie z tym radę. Już lepiej żebym była tego nieświadoma. Sama już nie wiem co robić. Dzisiaj dopiero 1 dzień po max spodziewanej miesiączce. Nie wiem czy wyszedłby teraz. Może lepiej o ile nie dostanę @ zrobić go jutro z rana?
Co radzicie?

Do góry