reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witajcie o poranku ;)
Biedronka, @ nadal brak. Kolejny cykl będzie na luteinie bo faza poowulacyjna jest zdecydowanie za długa ;(
Imama,jutro wielki dzień. Mam nadzieje, ze zobaczysz nuba ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Miciurka kurde ja to mam sklerozę do tych dawek. Ale widzę ze bierzesz się do pracy, bardzo się cieszę! Wiec chyba decyzja podjęta [emoji7]
Ja wszystko dawałam w jeden tabletce bo mój mąż nie bardzo na taka ilość tabletek. Wiec jak najwiecej dozwolonych mg w jednej przyjmował.
Lukrecję chyba 800 mg w jeden tabletce ale myśle lepiej dwie po 450mg brać. Ale doczytaj bo już nie mam opakowania i naprawdę nie wiem. Gosica ile dajesz mężowi? Bo mój już nie bierze.
OLE dawałam jednak Biedronka 750mg 20% bo teraz patrzę ze mam opakowanie.
A szyszek chmielu:
Link do: COLFARM SZYSZKA CHMIELU STRES NERWY DOBRY SEN jedna tabletkę. Ja nie przekraczałam nigdy norm z opakowania nawet jak pisali ze większe dawki na forach. Mój brał wiele miesięcy i nie chciałam przesadzić.
Biedronka stres mam. I to taki podzielony bo boje się czy wszystko Ok. A z drugiej str tego siusiaka tez się boje hehe ze jednak teraz tak fajnie żyć nadzieja ze to córka a tak się szykuje jednak na coś odstającego bo to zbyt piękne poprostu wszystko!
Aleksandra kciuki wielkie odemnie. Wracaj z różowymi wiadomościami [emoji166]
Marzycielka oczywiscie [emoji6] tu masz mój wykresik:
1507620484-aaaaaa.jpeg

A jak tam twoja temperatura? Czujesz coś, jakieś przeczucia ze jednak się udało?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Imama musi u Ciebie być róż :)

Zamowilam to OLE 400MG bo tylko takie w gemini mają 60 kaps. To nic dostanie po 2 dziennie bo mozna 1,2 kaps na dzien. A moze sie uda w pierwszym cyklu i nie trzeba bedzie domawiac :)

Jesli chodzi o samo zajscie w ciaze to ja z suplementow najbardziej wierze w ten inofolic, przez to juz z miesiac pije

Ana seksy częsciej niż przy chlopcach tzn?
tak seksy byly czesciej, bo przy chlopcach jeden strzal, a teraz blisko owulacji prawie codziennie.
Mikallo to gratuluje :)
imama nadal mecza cie mdlosci? mnie glowa bolala tak okolo 15 tyg do 18 strasznie potem przeszlo dwa tyg sie meczylam za to mam kolatania serca od trzech tyg i jakies takie niespokojne to moe serce jest dal mi w sobote ziolowe tabletki z glogiem jestem kroliczkiem doswiadczalnym, bo niby to nowy lek mam za miesiac powiedziec czy dziala.
Ktoras pytala o arginine i imbir ja mojego faszerowalam ,bo myslalam ze ma problemy z erekcja :p bo jak dochodzilo do konkretnych dni w cyklu to maz dawal plame, a cynk i arginina dodatkowo na jakosc plemniczkow dzialala wiec jadl 3 - 4 miesiace, a na koniec mial salfazin w szczesliwym cyklu, ale one pewnie jeszcze nie zdazyly pomoc bo proces produkcji spermy trwa 3 mce chyba.
Monia to bede ci kibicowala, trzymam kciuki mocniutko!!!
Biedronka pytalas w ktorym jestem tyg? w 21 tak jestem po polowkowym ,
a testu glukozy nie mialam, nikt mi nic nie powiedzial ostatnio i nastepnym razem mam przyjsc na czczo za miesiac dopiero.
Widze nowe staraczki to sie witam i zycze powodzenia :)

Biedronka trzymam Cię za słowo [emoji7] róż musi być!
Ana wczoraj straszne mdłości. Biorę wit b6 i po niej naprawdę lepiej. Ostatnio nie brałam bo już prawie czwarty miesiąc wiec myślałam ze minie ale dupa nadal są i mega mocne bez witaminy! Głowa do teho doszła właśnie. W nocy nawet spać nie umie jak nie mdłości to głowa. Ale myśle jeszcze pare tyg i minie. Mam teraz 12 tv.

Miciurka, daje swojemu mezowi te same szyszki chmielu 1 tab wieczorem, dodatkowo OLE swansona 750 mg, jedna tabletka, czasem daje tez OLE w płynie ale średnio to smakuje, lukrecja swanson 750 mg tez jedna tabletka. Mój mąż bierze ole i lukrecję OK.4,5 mies, 2 -3 tyg temu dodałam szyszki. Super ze plan jest ze od stycznia staracie się o córkę! Brawo [emoji7]
Aleksandra, czekamy na różowe wieści ;)

Aleksadra dopiero doczytalam ze masz dzis wizyte kciuki mocno zacisniete. :)
imama wspolczuje bardzo tych mdlosci i boli. jestes w 12 tyg ? to minie za chwile oby zycze ci tego. U mnie jesli okaze sie na 100 % ze dziewczynka to nic innego nie moglo zawazyc jak te seksy czeste.

reklama
Imama tak mam przeczucie że się nie udało, nie mam żadnych objawów nic kompletnie nic. Tempka nie wskazuje też aby coś było na rzeczy. Nawet test owu zrobiłam i kreska testowa jest dobrze widoczna ale nie tak jak kontrolna. Tak ze nie mam złudzeń.

Załączniki

• Screenshot_2017-10-10-10-04-24.png
    Screenshot_2017-10-10-10-04-24.png
    47,2 KB · Wyświetleń: 80
Do góry