kinga_z1
Fanka BB :)
Naomi ja uważam, że dzieci to szczęście i nieważne czy podoba się sąsiadowi, że masz dwoje czy troje a nie daj Bóg więcej dzieci. Moja znajoma urodziła kilka miesięcy temu czwarte i jak widziałam wzrok ludzi dowiedziawszy się o czwartej ciąży to mnie coś ruszało. są szczęśliwi, dzieci są zdrowe. Wiem, że masz obawy przed trzecim, ale wg mnie trójka to taka fajna ilość. Pomyśl jak za 20 lat będzie Ci miło, bo jak nie z pierwszym to z drugim lub trzecim porozmawiasz
ja mam dwie siostry czyli było nas trzy, mój mąż miał 3 siostry czyli u nich czwórka. Pamiętam że zawsze chciałam trójeczkę mieć. Dwójka to takie absolutne minimum
Także głowa do góry, rozpoczynaj staranka
Imama czekam z niecierpliwością na jutrzejsze wieści
Jestem jeszcze nowicjuszką na forum, ale w miarę możliwości śledziłam Was od roku kiedy to urodziłam córeczkę. Oczywiście wiele stron ominęłam bo nie sposób było być na bieżąco przy tak malutkim bobasku i mogę nie kojarzyć która z Was jakiego dzieciaczka pragnęła ale życzę każdej spełnienia marzeń odnośnie płci a tak jak napisała jedna z Was wyżej najważniejsze zdrowe i jasne że będziemy je kochać ale dlaczego tak przy okazji nie zrobić czegoś aby taki malutki szczegół jak płeć się spełnił. Ja mam córcię mimo że liczyłam bardzo na synka i nie wyobrażam sobie żeby mogło jej nie być. Nie oznacza to faktu iż będę próbować na synka jeszcze
zaczynam od stycznia
widzę że jakby się nam wszystkim udało chętnym na styczeń to w październiku byłby wysyp maluszków
)))
Imama czekam z niecierpliwością na jutrzejsze wieści
Jestem jeszcze nowicjuszką na forum, ale w miarę możliwości śledziłam Was od roku kiedy to urodziłam córeczkę. Oczywiście wiele stron ominęłam bo nie sposób było być na bieżąco przy tak malutkim bobasku i mogę nie kojarzyć która z Was jakiego dzieciaczka pragnęła ale życzę każdej spełnienia marzeń odnośnie płci a tak jak napisała jedna z Was wyżej najważniejsze zdrowe i jasne że będziemy je kochać ale dlaczego tak przy okazji nie zrobić czegoś aby taki malutki szczegół jak płeć się spełnił. Ja mam córcię mimo że liczyłam bardzo na synka i nie wyobrażam sobie żeby mogło jej nie być. Nie oznacza to faktu iż będę próbować na synka jeszcze