reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewczyny
kupilam te testy owulacyjne, zaraz polece sprawdze jak te kkrechy wygladaja , ja mysle ze juz jestem po, a wczoraj z mezem poprawilam staranka, wiec teraz tylko czekam cierpliwie, czekam:-)

reklama
ja juz po tesciku - mialam dwie kreski oczywiscie tylko jedna jasniejsza wiec juz po owulacji -wiec jesli owulacje mam wtedy kiedy trzeba to zaszalelismy w punkcie kumilinacyjnym:-)mam nadzieje ze cos z tego bedzie-taka cicha nadzieje;-)

a jak tam u was babeczki

k_asia- jak tam u ciebie ja tez mialam w niedziele owulacje i tez pobolewalo mnie podbrzusze od poniedzialku, dzis robilam test owulacyjny i jest po owulacji,a podbrzusze od czasu do czasu pobolewa, tylko malo ale w poniedzialek tak mi bolalo jak nigdy a ty dalej masz jakies objawy?? czy moze cos nowego doszlo?
no i kiedy najlepiej zrobic pierwszy test ciazowy?
nie za wczesniej w ta niedziele ja mam 10 dni do testowania, i w polsce jaki jest najwczesniejszy test jaki mozna zrobic
bo tu widzialam tylko 5 dni przed spodziewana miesiaczka

Gosia jak chcesz to zrób test przed @ ale po ostatnich zdarzeniach myślę sobie, że lepiej się tak z tym nie spieszyć. Kasi_2005 wyszły dwie krechy, cieszyłyśmy się wszystkie a tu dzisiaj niespodziewanie dopadła ją ta wrednota. I teraz jest jej podwójnie przykro bo wie,że fasolka była ale się nie utrzymała. Więc może lepiej się wstrzymaj (chciaż to bardzo trudne) tak do 2 dni po terminie @? Sama zdecyduj

Gosia boli mnie caly czas kluje raz z jednej raz z drugiej strony to w dole brzucha na zmiane mam nadzieje ze to oznacza najlepsze:) choc dosc jest ten bol uciazliwy
ja kupilam sobie testy na allegro:
Test Ciążowy x2 Wykrywa ciążę super wcześnie (222860281) - Aukcje internetowe Allegro
pisze ze wykrywa juz 7 dni przed terminem @w sumie kusi mnie zeby zrobic test w niedziele ( mam tych testow 5 to co mi tam:-)) ale wiesz jak to jest zanim nie minie termin @ nie ma sie pewnosci .

A tak wogóle to złapałam przeziębienie od synka. Mam katar, suchość w gardle. Wziełam 1 tabl Rutinoscorbin (podobno nie szkodzi dziecku, przynajmniej tak wyczytałam na necie) i psiknęłam sobie po razie aerozol do nosa Zinax (nie powinnam za bardzo, ale boję się że będzie jeszcze gorzej). Obym nie zaszkodziła ewentualnej fasolce.
A cycki to mi dzisiaj pękną!!!!!!!!!!!!!!! Już nawet plecy zaczynają mnie boleć

kurde u nas takich wczesnych nie ma-ale ja chyba sie wstrzymam, zobacze jak bede sie czula,
wlasnie teraz coraz bardziej trudno utrzymac ciaze w pierwszych 3 miesiacach,

kasia2005-przykro mi ze u ciebie tak wyszlo kochana, moc usciskow dla ciebie i powodzenia w nastepnym cyklu

Dorotka ja tez mam katar bleee konczy sie pomalu lato :-(
najgorsze ze zapowiadaja sroga zime w polsce i to mnie troche martwi choc w sumie ubiegla byla pod wzgledem chorob jeszcze gorsza bo nie bylo mrozow i chorobska szalaly

reklama
Do góry