reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No wlasnie Dorotko, ja tez mam ups mialam rozregulowane cykle, tzn. nie byly tej samej dlugosci. Fajnie, ze masz cos co moglo by i mi pomoc w razie potrzeby! Pamietam jeszcze, ze sluzik nie zawsze mialam taki "plodny" wiec polecono mi wiesiolek w tabletkach. Podzialalo. Tylko jego trzeba lykac od poczatku cyklu, do pojawienia sie "plodnego" sluziku, bo potem tez cos by bylo nie tak z dzidzia. A no i jeszcze folik lykalam ja i mezus, z tym, ze mezus lykal co 2 dzien wtedy, gdy sie plemniczki regenerowaly. To chyba na tyle, he sama jestem ciekawa co u mnie...ach czas pokaze.

Czesc juz jesyem wolna, goscie juz poszli- tescie o dziwo tez sie pojawili, wiec imprezka zakonczona. Laski no dzialam ostro, coz maz jednak leci w czwartek o 6;30, wiec z domu wyjedzie tak o 4;00 rano. Wiec sobie tak szaleje, dzis juz czekam na regeneracje plemnikow, jutro dzialam, wicisne go do ostatniej kropli hihihi. No mam te cale gadu gadu tzn. numer i maz mi zainstalowal , jestem troche zielona mam Wyslac wam ten numer na skrzynke czy co, jestem troche zakrecona w tym temacie prosze o dane.

K_asiu z tym testem troszke poczekaj.
Dorota po tych ziolach na 100% @ przyjdzie.
Kasiu 2005 juz niedlugo ty zaszalejesz- powodzenia.
Wszystkim zycze udanego wieczoru hihihi.
No moj maz ma dzis chyba wolne, a dam mu wolne. pa

Beatko podjedź myszką na górę tej strony. Na różowym tle kliknij Szybkie menu i wybierz z listy EDytuj profil. Znajdź Komunikatory internetowe. Tam wpisz swój nr gg i skype jeśli chcesz.

czesc kobitki
u mnie jako tako,dzien szybko mija,pisze z drugiego kompa,bo siostrzeniec zabral kabel od laptopa, wiec padly mi baterie, a ten wstretny stary komp mnie wnerwia.
jutro mam isc na jakies disco srysko i takmi sie nie chce , nawet nie wiem czy moge jakiegos drinka wypic :eek:
wiec humorek taki sobie
juz wiem ze moja mamcia zostaje prawdopodobnie jeszcze na 3 latka tutaj, wiec jak cos to pomoze mi przypilnowac dzidzie jak bedzie:-)
a co do obiawow to juz sie nie doszukuje, bo wiem ze wtedy czlowiek sam sie nakreca:-p
a moj mezulcio jutro na rybki, zobaczymy co zlowi

pozdrawiam was babeczki -do jutra

reklama
Do góry