reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej k_asia ja dzis pierwszy raz zmierzylam tempke byla taka sama jak u ciebie , teraz to nawet nie mam jak bo jestem w pracy, do testowanka mi zostalo 4 dni chyba ze ta malpa przyjdzie @ i wogole tesciora nie bedzie
dorotka- jaka szczesliwa rodzinka, wyobrazilam sobie z moim i naszym przyszlym robaczkiem na takiej wyprawie, fajnie by bylo:-)

reklama
K_asia u mnie bez zmian niestety, ale po mału zaczynam się do tego przyzwyczajać.
Gosia niedługo będziesz się cieszyć takimi spacerami :-).
Obserwujcie się dziewczyny, zdawajcie raporciki i napiszcie wreszcie wesołą nowinę, bo po NiaNi żadna jeszcze nie miała szczęścia do fasolki.

Mnie kusi juz zatestowac ale jutro rano jade na delegacje i nie chce wiedziec bo bede sie denerwowac cokolwiek by nie wyszlo
zrobie rano w czwartek 1 dzien przed @ juz powinno byc widac
jednak mysle ze bedzie @ choc cycki taaaakie wielkie:szok:

k_asia - u mnie z cyculami nic sie nie dzieje, a normalnie to juz mi tydzien przed @ zaczynaly bolec, to tak na marginesie, za to jajniczek prawy mnie kluje od czasu do czasu, jeju jak ja nie chce tej wredoty @ zobaczyc
chyba sie zalamie jak przyjdzie ja tak pragne tej ciazy, zreszta jak my wszystkie
dorotka- mam nadzieje ze juz niedlugo bede miala przyjemnosc wybrac sie na taki spacerek

Wiecie, wychodzi na to, że naprawdę musimy starać się zmajstrować dziewuszkę a nie chłopca, bo nie dość, że oboje chcemy córeczkę, to coś nie możemy dojść do porozumienia w kwestii imienia dla chłopca. Imię dla dziewczynki już wymyśliliśmy. :-p Dziewczynka być musi i już. :-)

Ja tez mam cala mase imion dla corki, ale dla faceta podoba mi sie tylko jedno Kuba. I jakbym miala dwoch synow, to nie mama pojecia jakby drugi maial na imie.....bo zadne meskie mi sie nie podoba;-);-);-);-)

reklama
Dorotka super fotki :-):-):-)

Dziękuję Fifi.
U mnie nic nowego. Mój organizm upodobał sobie temp 36.6 i tyle:sorry2:.
Wczoraj z mężem sobie mocno poszaleliśmy:-p , czytaj poprzytulaliśmy się. Ale nawet to nic nie dało:wściekła/y::szok:. Ale on bidulek musi być dzisiaj w pracy jak dętka hihi.
Co tam u was laseczki?
Beatko już ci został ostatni dzień z mężem więc wykorzystajcie go na maxa
Antiope to dieta i starania w odpowiednim czasie a za 9 miesięcy córcia sie pojawi i już

Do góry