reklama
Wiec
Dorota i Gwiazdka nie wiadomo czy maja fasolki.
K_asia bedzie testowac jutro albo w sobote - trzymamy kciuki.
Gosia pl tez bedzie testowac, tylko nie wiem kiedy.
Ja bede testowac 01.10.
Kasia 2005 czeka na owulacje albo ja ma.
No chyba dobrze, chyba ze znowu namieszalam.
Dorota i Gwiazdka nie wiadomo czy maja fasolki.
K_asia bedzie testowac jutro albo w sobote - trzymamy kciuki.
Gosia pl tez bedzie testowac, tylko nie wiem kiedy.
Ja bede testowac 01.10.
Kasia 2005 czeka na owulacje albo ja ma.
No chyba dobrze, chyba ze znowu namieszalam.
gosia_pl
wrzesniowe mamy '08
hej Beatka ja bede testowac w niedziele o ile @ nie przyjdzie, a powinna w sobote,
a teraz strasznie zle sie czuje, gardlo mnie dziwnie drapie, ale nie jak na grype czy angine, moze to jakies alergioczne, kreci mi sie w glowie i mam wybuchy ciepla, nawet nie mam termometru zeby sie zbadac, czyzby mnie jakies chorobsko bralo
czuje sie fatalnie
ok uciekam -do jutra kochanienkie
a teraz strasznie zle sie czuje, gardlo mnie dziwnie drapie, ale nie jak na grype czy angine, moze to jakies alergioczne, kreci mi sie w glowie i mam wybuchy ciepla, nawet nie mam termometru zeby sie zbadac, czyzby mnie jakies chorobsko bralo

czuje sie fatalnie
ok uciekam -do jutra kochanienkie
eliczek24
Fanka BB :)
Cześć Drogie Dziewczyny!!!
Od paru dni czytam Wasze posty i teraz postanowiłam się przyłączyć.
Mamy z mężem 3 - letniego urwisa o imieniu Bartosz, teraz chcielibyśmy "zmajstrować" dziewczynkę, ale czy wyjdzie?
Ciągle czytam te wszystkie rady, kiedy, w jakiej pozycji, jaka dieta i zaczynam się bać, że za bardzo się "nakręcam".
Mój mąż, twierdzi, że przecież najważniejsze w tym wszystkim jest to , żebyśmy mieli dwoje zdrowych dzieci - a jaka to będzie płeć, to najmniej ważne. Nawet się z nim zgadzam, ale która kobieta nie chciałaby dziewczynki?!
Ja pochodzę z rodziny, gdzie dziewczynki były rzadkością. Mam dwóch braci, mój mąż ma jednego brata. Z całego naszego rodzeństwa tylko mój starszy brat spłodził najstarszą córkę, reszta to same chłopaki - tak w mojej rodzinie, jak i mojego męża.
Może to sprawa genetyczna? Czy ktoś tak samo ma?
Oboje z moim Grzesiem staramy się teraz o następnego dzidziusia. Stosuje się do wszystkich rad i mam nadzieję, że to będzie jednak córcia. Trzymajcie za mnie kciuki.
życzę powodzenia wszystkim starającym się,:-) Elik
Od paru dni czytam Wasze posty i teraz postanowiłam się przyłączyć.
Mamy z mężem 3 - letniego urwisa o imieniu Bartosz, teraz chcielibyśmy "zmajstrować" dziewczynkę, ale czy wyjdzie?

Mój mąż, twierdzi, że przecież najważniejsze w tym wszystkim jest to , żebyśmy mieli dwoje zdrowych dzieci - a jaka to będzie płeć, to najmniej ważne. Nawet się z nim zgadzam, ale która kobieta nie chciałaby dziewczynki?!
Ja pochodzę z rodziny, gdzie dziewczynki były rzadkością. Mam dwóch braci, mój mąż ma jednego brata. Z całego naszego rodzeństwa tylko mój starszy brat spłodził najstarszą córkę, reszta to same chłopaki - tak w mojej rodzinie, jak i mojego męża.
Może to sprawa genetyczna? Czy ktoś tak samo ma?
Oboje z moim Grzesiem staramy się teraz o następnego dzidziusia. Stosuje się do wszystkich rad i mam nadzieję, że to będzie jednak córcia. Trzymajcie za mnie kciuki.
życzę powodzenia wszystkim starającym się,:-) Elik
eliczek24
Fanka BB :)

Nasza decyzja, co do następnego maleństwa, została podjęta dosyć niedawno i jak na razie na żywioł". Nie stosuje żadnych testów itd. Moja wiedza na ten temat jest niewielka. Poczytałam sobie jedynie, kiedy najlepiej się strać o dziewczynkę, jaką stosować dietę itd.
W przyszłym tygodniu lecę do Polski na urlop, niestety bez męża, więc na jakiś czas nasze "starania" będziemy musieli odłożyć, ale jak tylko wrócę.....:-)
Kiedy straliśmy się o naszego pierworodnego, trochę to trwało bo jakieś 10 miesięcy, zobaczymy jak teraz będzie.
Pozdrowionka.
Czesc laski, synek w przedszkolu, maz szczesliwie dolecial- juz dzwonil do mnie o 5 rano.
Witam Cie eliczek24 - to fajnie ze bedziesz sama w kraju, maz za toba zateskni i jak wrocisz do niego to moze wtedy wlasnie sie uda. Ja tez sie staram o 2 dzidzie, 01.10 bede testowac, 20.09. powinna byc @, mam nadzieje ze bedzie fasolka. Teraz maz wyjechal na pol roku, wiec staranka zawieszam i bede wam wszystkim kibicowac.
Witam Cie eliczek24 - to fajnie ze bedziesz sama w kraju, maz za toba zateskni i jak wrocisz do niego to moze wtedy wlasnie sie uda. Ja tez sie staram o 2 dzidzie, 01.10 bede testowac, 20.09. powinna byc @, mam nadzieje ze bedzie fasolka. Teraz maz wyjechal na pol roku, wiec staranka zawieszam i bede wam wszystkim kibicowac.
reklama
Dziendbory "starym " i "nowym" staraczkom
ja testu nie zrobilam dzisiaj bylam nieprzytomna jak wstalam brzuch mnie boli wzoraj przed spaniem mialam ochote na ogorki konserwowe zjadlam a kilka godzin wczesniej wsuwalam batona - @ jak nic :-(
ale jakby co to jutro rano testuje
ja testu nie zrobilam dzisiaj bylam nieprzytomna jak wstalam brzuch mnie boli wzoraj przed spaniem mialam ochote na ogorki konserwowe zjadlam a kilka godzin wczesniej wsuwalam batona - @ jak nic :-(
ale jakby co to jutro rano testuje
Podziel się: