Gwiazdko to mialas duzo szczescia, no moze ze na statku sa takie dziwolagi. Oni sa z Jamajki, i jakis tam wysp sa bardzo zazdrosni i msciwi np. jest jakis szef murzynek to awansuje swoich kumpli , oni maja tylko szkole srednia a biali nawet po studiach maja problem zeby sie wybic. Tam najpierw awansuja tych murzynkow a bialy latami czeka na awans, mimo ze bardzo dobrze zna j. angielski a oni mieszaja swoj z angielskim i jest o.k. Moze na ladzie sa w porzadku, ale na statku sa naprawde okropni, nie wszyscy ale wiekszosc.
reklama
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
K_asiu strasznie mi przykro. Ale pociesz się tym,że dostałaś @ w terminie, więc nie będziesz się tak męczyć jak ja. Już wkrótce zaczniesz staranka ponownie i tym razem po prostu musi ci się udać.
Elik w takim razie "melduj" co i jak jak staranka ruszą pełną parą.
Beatko ciekawe co tam u ciebie wyjdzie? A co do popaprańców to i biali nie są lepsi. To zależy tylko od tego na kogo trafisz.A swój swojego zawsze będzie chciał wkręcić.
Kasia_2005 działaj,działaj... a nóż widelec coś z tego wyjdzie hihi
Antiope, Fifi, Gosia co u was?
U mnie dzisiaj 36.4, więc lekki spadek temp. Ale musiałoby jeszcze spaść żeby przyszła ta wrednota. Wczoraj miałam sobie z mężem poszaleć, ale niestety nie mogłam się przytulać. Od tygodnia jak sobie używamy to boli mnie całe podbrzusze, więc musimy być delikatni. Wczoraj po kilku min niestety nie dałam rady, byłam zbyt wrażliwa. Może więc ta cholerna @ siedzi tam i nie może się przebić?
Elik w takim razie "melduj" co i jak jak staranka ruszą pełną parą.
Beatko ciekawe co tam u ciebie wyjdzie? A co do popaprańców to i biali nie są lepsi. To zależy tylko od tego na kogo trafisz.A swój swojego zawsze będzie chciał wkręcić.
Kasia_2005 działaj,działaj... a nóż widelec coś z tego wyjdzie hihi
Antiope, Fifi, Gosia co u was?
U mnie dzisiaj 36.4, więc lekki spadek temp. Ale musiałoby jeszcze spaść żeby przyszła ta wrednota. Wczoraj miałam sobie z mężem poszaleć, ale niestety nie mogłam się przytulać. Od tygodnia jak sobie używamy to boli mnie całe podbrzusze, więc musimy być delikatni. Wczoraj po kilku min niestety nie dałam rady, byłam zbyt wrażliwa. Może więc ta cholerna @ siedzi tam i nie może się przebić?
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Dorotko a moze zgubilas jeden cykl, i faktycznie zbliza sie @, zobaczysz zanim przyjedziesz do Polski to bedzie juz po. A dzidzie zrobicie w kraju, trzymam mocno kciuki. Jak tam Dawidek, mam nadzieje ze juz jest lepiej.
Wogóle można zgubić jeden cykl? Nie słyszałam o czymś takim

A co z Oskarkiem? Co u lekarza ?
Ci lekarze nie widza problemu jesli czuje sie dobrze to ich zdaniem jest o.k. Szumy ma nadal w uchu u neurolaga bylam i powiedzial ze mam przyjsc za miesiac, a to ze jest szum - trudno. Jak pojde prywatnie to tez nic nie wskuram , bo nie dadza mi zadnych skierowan na badania bo nie moga, wiec do bani.
Nie wiem czy mozna zgubic cykl, kurcze moze w tym tygodniu dostaniesz @.
Mnie od rana boli glowa ale to normalne, jako dziecko spadlam z hustawki i teraz mam czeste bole glowy czasami pare dni, jak szlam rodzic Oskara to sie modlilam zeby glowa mnie nie bolala.
Nie wiem czy mozna zgubic cykl, kurcze moze w tym tygodniu dostaniesz @.
Mnie od rana boli glowa ale to normalne, jako dziecko spadlam z hustawki i teraz mam czeste bole glowy czasami pare dni, jak szlam rodzic Oskara to sie modlilam zeby glowa mnie nie bolala.
Antiope
Fanka BB :)
k_asia przykro mi z powodu @ :-(
Dorota27 jak długo nie ma już okresu?
Ja jestem trochę zła na mojego, bo mi wczoraj podpadł. Przez to bardzo mi się pogorszył nastrój, na który dodatkowo wpływa zalewająca mnie @ i zalewający wszystko deszcz. :-(
Dorota27 jak długo nie ma już okresu?
Ja jestem trochę zła na mojego, bo mi wczoraj podpadł. Przez to bardzo mi się pogorszył nastrój, na który dodatkowo wpływa zalewająca mnie @ i zalewający wszystko deszcz. :-(
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Fajna z ciebie laska Beatko. A jakiego dużego synka masz.
Antiope dzisiaj jest już 52 dc. Rzeczywiście nie masz dzisiaj nastroju, ale czasem kumulują się wszystkie nieprzyjemne rzeczy i świat widzi się tylko w czarnych barwach. Jutro będzie lepiej, głowa do góry.
Fifi w takim razie czekają cię same przyjemności hihi. Zdawaj nam raporciki co i jak
Antiope dzisiaj jest już 52 dc. Rzeczywiście nie masz dzisiaj nastroju, ale czasem kumulują się wszystkie nieprzyjemne rzeczy i świat widzi się tylko w czarnych barwach. Jutro będzie lepiej, głowa do góry.
Fifi w takim razie czekają cię same przyjemności hihi. Zdawaj nam raporciki co i jak
reklama
Hausfrau
Fanka BB :)
Mam pytanie!
Częśto piszecie, że robicie sobie test owulacyjny. Ostatnio w drogerii widziałam takie ale taki test jest strasznie drogi a niektóre z Was piszą, że robią sobie taki kilka dni z rzedu. Taki test to jednorazówka czy na kilka razy bo myslę nad zakupem ale cena mnie trochę odstrasza...
Częśto piszecie, że robicie sobie test owulacyjny. Ostatnio w drogerii widziałam takie ale taki test jest strasznie drogi a niektóre z Was piszą, że robią sobie taki kilka dni z rzedu. Taki test to jednorazówka czy na kilka razy bo myslę nad zakupem ale cena mnie trochę odstrasza...
Podziel się: