reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć!
Właśnie oglądałam Twoje zdjoka - też zazdroszcze!!! Przede wszystkim słońca. W Szkocji niestety nie ma w tym roku lata, zimno, leje itd. Mam nadzieję, że jak polecę do kraju na urlop, jeszcze będzie ciepło.
Mój mąż też należy do tych wielkich facetów, którzy bardzo lubią dobrą kuchnie. Jest niestety trochę leniwy, jeśli ma gotować tylko dla siebie. Nie wiem co tu zastanę jak wrócę za trzy tygodnie.

reklama
Eliczek24 to tak samo ma moj maz, jak jest w Polsce to duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo je, spi i w przerwie zajmie sie nami. Ale tak to jest o.k.
Faktycznie slonce bylo codziennie ,jak bylismy w Atenach w cieniu bylo ponad 40 C, synek byl umeczony tym sloncem. Na Mykonosie, Korfu byl wiatr.W Wenecji bylo jakies 35 C, ale sie tego tak nie odczuwalo, bo jak sie chodzi uliczkami to jest cien i nawet przyjemnie. W Chorwacji tez byl skwar bylismy tam 2 razy, raz zwiedzalismy a drugi raz to juz kapiel w morzu, ale tam woda jest ciepla ma jakies 28 C. Jutro wkleje zdjecia z Katakolo i Korfu.

Zazdroszczę Ci strasznie!!!!!!
Ja tu się modlę, żeby dziś nie padało, prawie każdego dnia. No cóż angielska pogoda:shocked2:, ale cóż zrobić.
Ja uwielbiam słońce i mi nie przeszkadza, jak jest upalnie. Za to mojemu mężowi bardzo odpowiada tutejszy klimat, synkowi też. Wcale nam tu nie choruje.
Szkoda, że nie można się przenieść w jakieś cieplejsze miejsce.:-p

reklama
Do góry