reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziendobry laseczki
Beatka ja tez bede testowac 1 pazdziernika!!! mam nadzieje ze w tym cyklu juz nam sie uda :tak:
a co do wieku ...ja mam 29 lat - czas najwyzszy na 1 dzieciaczka

reklama
Cześć Wszystkim!!!
Kasiu! Ja urodziłam mojego Bartoszka, kiedy miałam 33 lata, już prawie 34. Ale jakoś nie żałuje, że tak późno. Czasami tak życie się układa i właściwie nie mamy żadnego wpływu na to jak nasze życie się potoczy.
Znam mnóstwo osób, które bardzo późno się strały o potomka.
Mój wygląd może mylić, bo kiedy leżałam w szpitalu (ciągle były jakieś kłopoty z moją ciążą) , okazywało się, że jestem najstarsza na sali, Każdy jednak myślał, że jest odwrotnie. Starsze osoby trafiały się, ale one raczej z następnymi cążami.
Więc jako pierworódka, czułam się staro:-(.
Teraz właściwie nie ma co czekać na następnego dzidziusia. Myśleliśmy o przyszłym roku, ale plany się zmieniły i stwierdziliśmy, że już czas najwyższy.

Witajcie kobitki. U mnie niestety nadal nic. Wczoraj już myślałam,że się coś ruszy bo miałam niesamowity apetyt zwłaszcza na słodkie, ale nie tylko i temp spadła do 36.4, ale nistety. Dzisiaj znowu 36.6, więc nie ma szans na @. Colera jasna, szlag mnie trafi. Idę dzisiaj późnym wieczorkiem do pubu z koleżankami, więc się trochę rozerwę. Miłego dnia

Kaska ja tez mam 29 lat, jestem z lutego. No mam nadzieje ze teraz nam sie uda, trzeba byc dobrej mysli- ja chyba jestem hihihi. Oskarek z dziadkiem pojechal na festyn.
Ja za mezem juz tesknie ,a tu jeszcze 6 miesiecy, ale lepiej o tym nie myslec ,bo zwariowac tylko mozna.
Dzis rano mierzylam temp. bylo 36.9 C ale sie nie nakrecam, bede teraz baaaaaaaaaardzo cierpliwa i tez staram sie o tym nie myslec.
27.10. mamy rocznice slubu i chcialabym mezowi powiedziec o ciazy, ale nie wiem czy bedzie sie czym chwalic.
Oj Dorotko mam nadzieje ze wkoncu ta wredota @ przyjdzie, dobrze ze dzis idziesz z kolezankami troszke sie rozerwiesz.

Ja dzis sprzatam, zaraz bede prasowac a potem zrobie jakis obiad.

Od wczoraj bardzo boli mnie podbrzusze i krzyz na zmiane, sama nie wiem czy na @ czy tez na dzidzie. Jak robilam te testy owul. to jednego dnia byly 2 II, ale jedna byla tylko troszke jasniejsza od kontrolnej, wiec zobacze co z tego wyniknie. Staram sie nie nakrecac, bo potem tylko sie rozczaruje.
Z testem ciazowym bede czekac, pewnie bede bala sie zrobic- straszne , jak wyjdzie I .

reklama
Do góry