reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
:-)Czesc kobietki;-)Lenna co ja widze, nowy suwaczek- starania juz od stycznia- ale sie bedzie dzialo. No chyba ze gdzies po drodze cos sie wydarzy.
:tak:K_asiu bocian juz leci, tylko daj mu szanse- wez z mezem ostro sie do roboty, a on juz wtedy droge znajdzie.
:elvis:Hausfrau a co u Ciebie?

Beata witaj!!!
U mnie dzisiaj nerwowo bo poprztykałam się z moim Małżem... :-( ale już mu na spokojnie wytłumaczyłam dlaczego :-)
Na razie popijam hebatkę i wyobrażam sobie ile dzisiaj słodyczy pochłonęłam... :szok:

hej kobitki,
no u mnie bez zmian, rano była kreska testowa już mocniejsza(o ton słabsza niż kontrolna) no ale popołudniowa znów słabsza (niewiele z tego rozumiem,czemu te popołudniowo-wieczorne są takie słabe) no nic,dziś odpuściłam przytulanko, może jutro_Owu powinna być już lada moment, więcej śluzu jest..No zobaczymy.

No a poza tym, włoski dokładnie jak u Ciebie Beatko, ciemne pasemka szybko schodzą, generalnie jestem blondynką, tylko przyciemniam właśnie ciemnym bależem. Synek blondasek z niebieskimi pięknymi wielkimi oczkami. Mężulo ciemnowłosy i ciemne oczka (synek w planach miałbyć brunetem z ciemnymi oczkami...ale teraz wiem juz ze bedzie łamał serducha)
Beatko,nie zapomnij zmierzyć tempki.

Dobtrej nocki dziewuszki.Wiecie co..jakieś zniechęcenie mnie wzięło, mam przeczucie smutne, że znów się nie uda..kurde,bez sensu,przecież własnie jestem w bardzo dobrym momencie cyklu..a tu takie cyrki, z góry ten cykl skazuję na niepowodzenie.Oj więcej wiary

Hej dzewczyny ale sie usmialam z tego mojego bociana :-D
o ochrone przyrody mozecie sie nie obawiac studiowalam to cos 5 lat :cool2:
ja w niedziele testuje zaczynam go wywolywac:-)
Kasia 2005 - ja jak testowalam w ostatnim cyklu kreska nigdy nie byla ciemniejsza od kontrolnej ( najsilniejsza ze wszystkich testowych i tak byla jasniejsza od kontrolnej) a potem juz wogole ni bylo bez sensu no nie , kurcze tak teraz mysle moze ja nie mialam wtedy owulki?? no ale z drugiej strony skad ta slaba kreska?? i badz tu czlowieku madry

:cool2:Czesc laski, no wkoncu cos sie ruszylo temp.37 C, :no:ale sie nie nakrecam po ostatnim cyklu, podbrzusze boli- wlasnie teraz, w nocy bolaly jajniczki.:dry:
:cool:Kasia2005 bedzie dobrze, olej te kreski i do dziela- jak u mnie byly slabe to tez sie przytulalam a co mi tam szkodzi:happy:
:-)Fiu fiu K_aska studiowalas przyrode, dzielna dziewczyna.
:laugh2:Synek juz w przedszkolu a ja czekam na telefon od meza, ma zaraz zadzwonic.
:cool:Milego dnia.

reklama
Do góry