reklama
Dziewczyny wiem że pewnie tlumaczyluscie ale jeszcze raz dla mnie- co to baby dust? I jak na chłopca mam te metodę stosować?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Z tego co czytałam, na chłopca dwa stosunki w cyklu, raz przed owu i drugi po owu [emoji3] nic więcej może @Miciur-ka coś uzupełni

Gosica
Fanka BB :)
Maziajka, chwytam. Swoją droga sama słodycz!
Imama, staram się być wytrwała, lekko nie jest. Zależałoby mi aby urodzić najpóźniej w końcu 2018, ale nie wiem czy się wyrobie. A nie chce działać z determinacja.
Z ciąża już ma z górki przynajmniej ze względu na termin, chociaż ten trzeci trymestr może być tez ciężki. Już przenosicie się do Pl ze macie egzaminy? Zależy Wam aby uciekać z de? Bardzo dobrze, ze odpoczywasz, z podróżą i twardniejacym brzuchem to chyba bym się poddała, ale ze mnie taki strach. Mam z tym złe doświadczenia. Dokładnie z tym cut-off i statystykami na GD mam podobne wrażenie.
Leeleth, mam podobnie. Ostatnio tez zakupiłam pare ciuszków dla koleżanki. W sklepie był taki cel, a po powrocie do domu stwierdziłam, ze te najpiękniejsze zostawię dla siebie z nadzieja ze się przydadzą. Trudno, najwyżej kiedyś bliższej osobie sprezentuje.
Dzięki za link-działa, już sobie dodaje do obserwowanych [emoji6]
Ja pH mierze poprzez włożenie tego paska do środka-w miarę głęboko, bo podobno wyższe pH jest przy ujściu pochwy.
Kiedyś używałam sylk ale już odpuściłam. 2-3 dni przed przytulankami aplikuje Medivag, taki żel. Mi się ta cytryna lub limonka kojarzy z hardcorem, dlatego nawet nie tego próbowałam.
Millo, Inka już taka duża gwiazdeczka, śliczności, chyba nas lubi bo mocno trzyma kciuki [emoji7]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Imama, staram się być wytrwała, lekko nie jest. Zależałoby mi aby urodzić najpóźniej w końcu 2018, ale nie wiem czy się wyrobie. A nie chce działać z determinacja.
Z ciąża już ma z górki przynajmniej ze względu na termin, chociaż ten trzeci trymestr może być tez ciężki. Już przenosicie się do Pl ze macie egzaminy? Zależy Wam aby uciekać z de? Bardzo dobrze, ze odpoczywasz, z podróżą i twardniejacym brzuchem to chyba bym się poddała, ale ze mnie taki strach. Mam z tym złe doświadczenia. Dokładnie z tym cut-off i statystykami na GD mam podobne wrażenie.
Leeleth, mam podobnie. Ostatnio tez zakupiłam pare ciuszków dla koleżanki. W sklepie był taki cel, a po powrocie do domu stwierdziłam, ze te najpiękniejsze zostawię dla siebie z nadzieja ze się przydadzą. Trudno, najwyżej kiedyś bliższej osobie sprezentuje.
Dzięki za link-działa, już sobie dodaje do obserwowanych [emoji6]
Ja pH mierze poprzez włożenie tego paska do środka-w miarę głęboko, bo podobno wyższe pH jest przy ujściu pochwy.
Kiedyś używałam sylk ale już odpuściłam. 2-3 dni przed przytulankami aplikuje Medivag, taki żel. Mi się ta cytryna lub limonka kojarzy z hardcorem, dlatego nawet nie tego próbowałam.
Millo, Inka już taka duża gwiazdeczka, śliczności, chyba nas lubi bo mocno trzyma kciuki [emoji7]
Belle- najlepiej kup paski ph, i zobacz co na Ciebie działa, bo kiedyś się spotkałam z tym że coś niby miało zakwaszac a działało na kogoś odwrotnie wbrew pozorom, ja używam replens, bo rephresh nie mogę nawet znaleźć , jest też możliwość zrobienia irygacji z soku cytryny i woda destylowana lub ocet plus woda , proporcje chyba 7 : 1, ale musiałabym sprawdzić dokładnie bo naprawdę nie pamiętam odeszlam od tego ,
Zurawina też może Cię zakwasic ,
Majorcia-a jak tam waszą księżniczka?
Maziajka ale.słodka o jeju [emoji7]
Leeleeth- fajowe ciuszki ja też mam coś i czeka, teraz nawet mój nowy sway plan pisałam chamskim różowym długopisem specjalnie
. Testy tak to te, z 3 znaczkami ale są też z 2
dlatego napisalam.zeby pomyłki nie było 
Gosica- ja mam ochotę strzelić w 0+12, I chyba tak zrobię jeśli będę miała starania dalej aniżeli 3 dni od owu, trzymam kciuki żeby szybko nowy cykl nadszedł dla Ciebie ! Myślę że z tym cut off to może łatwiej jak dziewczyny nic innego nie robią ? Sama nie wiem ,
Szczypiorkowa-nie brzmi to dla mnie jak implantacyjne
Imama o matko jak to szybko Tobie leci naprawdę jak już zaraz zmiana na 3 z przodu
!
Millo- ale słodka !
Jak tam sobie radzisz ?
Edit: Kinga dopisuje ! Dla Ciebie ! Na syna baby dust - 2 stosunki trzrba , 24hr I 48hr po pozytywnym teście Owulacyjnym !
, muszą być 2 bo zwi3ksza to szansę na chłopca takie "multiple BD"
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Zurawina też może Cię zakwasic ,
Majorcia-a jak tam waszą księżniczka?
Maziajka ale.słodka o jeju [emoji7]
Leeleeth- fajowe ciuszki ja też mam coś i czeka, teraz nawet mój nowy sway plan pisałam chamskim różowym długopisem specjalnie
Gosica- ja mam ochotę strzelić w 0+12, I chyba tak zrobię jeśli będę miała starania dalej aniżeli 3 dni od owu, trzymam kciuki żeby szybko nowy cykl nadszedł dla Ciebie ! Myślę że z tym cut off to może łatwiej jak dziewczyny nic innego nie robią ? Sama nie wiem ,
Szczypiorkowa-nie brzmi to dla mnie jak implantacyjne
Imama o matko jak to szybko Tobie leci naprawdę jak już zaraz zmiana na 3 z przodu
Millo- ale słodka !
Jak tam sobie radzisz ?
Edit: Kinga dopisuje ! Dla Ciebie ! Na syna baby dust - 2 stosunki trzrba , 24hr I 48hr po pozytywnym teście Owulacyjnym !
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Leeleth, jeszcze jedno pytanko. Te testy owulacyjne sa bez czytnika, nie jest on potrzebny żeby sprawdzić czy ovu nadchodzi ?
[emoji23][emoji85]
Na bank potrzeby jest czytnik

Gosica
Leeleth, mam czytnik do testów clearblue. Nie wiem tylko czy zadziała on przy paska typu dual. Ostatnio mam problem z tymi testami ovu, jakoś ciężko wychwycić. Niby planuje działać e4d, teraz mnie tylko tknęli żebyśmy się nie wystrzelili 4 dni przed ovu kiedy jest wyrzut testosteronu.
reklama
Mikallo
Cześć dziewczyny 
Cos malo tych pozytywów ostatnio. Przesylam Wam ciążowe fluidy i czekam na Wasze 2 kreseczki
Jak tam ciężaróweczki, jesteście jeszcze w 2-paku?
@ana. , @andzelisia , @PrzyszłaMama87?
@Imama jak się czujesz?
Ja jeszcze sie trzymam, może do lutego dotrzymam
Cos malo tych pozytywów ostatnio. Przesylam Wam ciążowe fluidy i czekam na Wasze 2 kreseczki
Jak tam ciężaróweczki, jesteście jeszcze w 2-paku?
@ana. , @andzelisia , @PrzyszłaMama87?
@Imama jak się czujesz?
Ja jeszcze sie trzymam, może do lutego dotrzymam
Podziel się: