reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć Kobietki!
Dzisiaj nareszcie piątek :-D czyli duuużo okazji do przytulania z Małżem ;-)
U mnie dzisiaj tempka spadła do 36,1 :szok: nie wiem czy mi się dobrze wydaje ale ja chyba jakas wychłodzona jestem.... :confused:
Czekam z niecierpliwością na listonosza z teścikami owulkowymi to będę miała jakiś przegląd sytuacji.

reklama
Beatko oby tym razem ta twoja temp cię nie oszukała i oby kwitła już w tobie fasoleczka.
Mamiś musisz mieć 2 identyczne krechy, albo i owu jeszcze mocniejszą i dopiero się staraj po kilku godz od tego czasu.
Antiope, Kasia, Beatko u mnie niestety nadal nic. Organizm sobie ze mnie kpi na całego. Zrobił mi nadzieję i tyle. Ale może w ciągu kilku dni coś jeszcze się ruszy i nadejdzie dzień,że napiszę: no nareszcie znów jestem w obiegu hihi.
A tak wogóle to dzisiaj mam 5 rocznicę ślubu. Ale zleciało, szok

Dorotko kochana zycze Ci z okazji slubu fasolki nawet 2-ch. Bedzie dobrze zobaczysz, i masz tu z nami pisac i nie siedziec cichutko. Bez Ciebie smutno nam.

Cześć Dziewczyny!!!
Strasznie dużo napisałyście jak mnie nie było. Czy ktoś już zafasolkowany?;-)
U nas ok. podróż dobrze, na szczęście obyło się bez strasznych scen na lotnisku, kiedy żegnaliśmy się z tatusiem. Tak jak przewidziałam, Bartuś szybko się zaaferował samolotami i tylko zrobił aferę przy przeglądzie bagażu podręcznego, bo celnik zabrał jego soczek, na chwilkę - póki nie przeszliśmy bramki.:-D
W Polsce - Fajnie!!! Przynajmniej tu świeci słońce, nie jest może tak ciepło,jakby się chciało, ale może się jeszcze zmieni. Bartek zaaferowany: dziadkami, nowymi zabawkami itd.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!

Cześć dziewczy!
Dorota---> Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, aby następne lata były jeszcze słodsze!!
Dziękuję za odpowiedż na moje pytanie. K_asiu----> wiem, że masz podobny problem bo właśnie po twojej wypowiedzi tak sie przestraszyłam. Kasiu_2005---> wnioskuję z twojej wypowiedzi że nie znajdę wytłumaczenia tych nagłych słabnących kresek... Nie miałam pojęcia że można robić 2x dziennie robić testy- że w ciagu dnia kreski się zmieniają a to faktycznie logiczne :zawstydzona/y:
Kobitki może wiecie gdzie przebywają plemniki dwa dniu po stosunku? I może znacie różnicę w prędkości poruszania sie plemników na dziewczynkę a tych na chłopca? Wiem, że pytanie trochę abstrakcyjne, ale chodzi o to że wczoraj nie wytrzymałam w tym podejrzeniu kończącego się szczytu owulacyjnego i mąż uwolnił swoich 'rycerzyków'. Problem mam taki- testy robię dalej i jeśli się okaże że prawidłowa, ciemna krecha będzie za dwa dni- tak jak wskazuje na to kalendarzyk-to czy da rade prześcignąć te plemniki wczorajsze?

Mamiś, pleminiki męskie żyją do 24 h a żeńskie 3-5 dni. Więc u ciebie męskie dzisiaj wieczorkiem znikną i pozostaną tylko żeńskie.
Beatko strasznie mi miło,że brakuje ci mojej osóbki na naszym wątku :biggrin2:.
Dziękuję wam wszystkim za życzonka :-).
Dzisiaj raz miałam coś na zasadzie plamienia oczywiście znowu w śluzie :surprised: i tyle. Sytuacja bez zmian. Czuję się jak na @ od kilku dni, no ale to jeszcze za małło, żeby przyszła ta wredota.
Życzę wam miłego dnia i nocki :tak::-):-p

reklama
hej dziewczynki

DOROTKA- wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu
Abyscie dalej szli przez zycie
trzymajac sie za rece
zawsze usmiechnieci, zawsze razem, zawsze pewni swoich uczuc.
NIech los Wam sprzyja, niosac powodzenie i fasolke:-)

Beatka trzymam za ciebie mocno kciuki, zeby to byla upragniona fasolka :-)

witam reszte kobietek :K_asia, Mamis,eliczek 24,Hausefrau i wszystkie ktore pominelam, milego dnia dziewczyny, postaram sie wpasc pozniej

a u mnmie @ jak nic i strasznie mnie dokucza, boli brzunio, ze hoihoh:-(
teraz czekam zeby skonczyla sie jak najszybciej

Do góry