reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
:happy:Laski spokojnie czekam, juz sie nie denerwuje jak miesiac temu- szkoda zdrowia, nie warto.
:tak:Oj K_asiu bedzie sie dzialo- powodzenia.
Dzieki laski za slowa otuchy, jestem wdzieczna:cool:
:sick: Oskar ma katarek, biedaczek mam nadzieje, ze szybko mu przejdzie.

hej laseczki, u mnie podobnie jak u Beatki, synelek ma okropny katar,leci z noseczka ciurkiem. Noc koszmar-bo cala zapłakana,więc z mężem chodzimy po ścianach.
Rano robiłam ostatni już teścior,wszystkie zapasy wykończyłam-dalej kreska bledsza, śluz się skończył i dalej boli brzuch(jak przed @ ale to trwa od 2 tygodni) No i teraz nie wiem co dalej. testy w aptece zbyt drogie.Wczoraj przytulanko,na kilka dni plemniki- dziewczynki będą działać. No ale jak wyczuć teraz zbliżającą się owu? Powiedzcie mi, te które stosują termometr, jak to jest z tym skokiem o 0,2, ono jest w momencie owu czy już po niej? Bo tym chciałam się teraz kierować. Jak staraliśmy sie o synka to wlasnie gdy nastapil skok do gory bylo przytlanko i wyszedl nam synek piękny..
Tak mi szkoda tego cyklu..może teraz byc różnie u mnie, albo owu juz byla, albo bedzie,albo sie opozni (owu z szymonem bylo w 38dniu)
Co teraz robić?

Kolejna sprawa,dziewczyny jak najlatwiej pomoc teraz synkowi z tym katarem?Tak mi go żal,zwlaszcza w nocy (i siebie)Stosuje krople, Cebion i multicebion i herbatke na przeziebienie (duzo pije teraz w nocy prawie 2 butle wypil)Nie chce stosowac lekow, nie ma goraczki.Tylko lekka chrypka i katarek.

Teraz drzemie, to ja ide robic placki (naszla mnie nieodparta chęć, natychmiast) Miłej niedzieli

Beatko...jest dobrze..ale nie zapeszać

Kasiu ja stosuje dla Oskarka krople do noska Otrivin O,O5% sa naprawde super, daje tez wit. c, i rutinoskorbin- ty mozesz rozgniesc i na lyzeczce rozpuscic w soczku- to naprawde dziala.
Trzymam mocno za Ciebie kciuki, mam nadzieje ze teraz Ci sie naprawde uda- badz dobrej mysli.

Witajcie dziewczynki poweekendowo ehh jak ten czas leci :-(
pierwsze co to zycze zdrowka synkom Beatki i Kasi !!!
ja dzis zrobilam tescik i I( choc na upartego pod slonko widac II) wiec pewnie owulka kolo wtorku lub srody
oby jak najszybciej bo mezulo sie dopomina....;-):cool:

Kasiu ja stosuje dla Oskarka krople do noska Otrivin O,O5% sa naprawde super, daje tez wit. c, i rutinoskorbin- ty mozesz rozgniesc i na lyzeczce rozpuscic w soczku- to naprawde dziala.
Trzymam mocno za Ciebie kciuki, mam nadzieje ze teraz Ci sie naprawde uda- badz dobrej mysli.
Dzięki Beatko, mały usnął dobrze. Na razie bez problemu,pewnie zacznie się w nocy,a może niepotrzebnie się przejmuję i będzie dobrze.Żal mi go,bo jeszcze niewiele rozumie,zwłaszcza gdy się mu wyciąga gile fridą-jakby się go mordowało, kropelki to samo-koszmar.Też stosuje Otrivin.Na szczęscie ma i humor i apetyt,więc może jutro będzie lepiej

Oj,gdyby się udało...No ale na pewno Tobie się udało i już za parę dni będzie wiadomo.
NO ale pierwsza w kolejności w testowaniu to kto jest?Idarnowska?

Kasiu, a co tam czekacie..już do dzieła, trzeba się rozkręcić,nie?

reklama
K_aska meskie czy zenskie, co za roznica, dzis w nocy zadzialaj, a do wtorku albo srody zdaza sie zregenerowac plemniki hihihi. Bo kto wie owulka moze w srode albo w czwartek bedzie, i co chcesz zyc w celibacie, tak ja ja teraz? Ja na Twoim miejsu bym czasu nie marnowala ,tylko juz dzis brala sie do rzeczy hihihi.
Kasiu 2005 jak spi maly ,przez sen tez mozesz mu wpuscic krople do noska- ale tak delikatnie.
I jeszcze nawilzaj powietrze w pokoju gdzie Szymonek spi i wietrz- ale to na 100% wiesz.

Laseczki milego wieczorku- Kaska dzialaj i sie nie migaj ,dzidzia sama sie nie zrobi, oj jak ja bym miala swojego chlopa w domu, bym mu nie darowala hihihi.

Do góry