Hausfrau
Fanka BB :)
k_asia no to życzę powodzenia w testowaniu i staraniu ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki Beatko, mały usnął dobrze. Na razie bez problemu,pewnie zacznie się w nocy,a może niepotrzebnie się przejmuję i będzie dobrze.Żal mi go,bo jeszcze niewiele rozumie,zwłaszcza gdy się mu wyciąga gile fridą-jakby się go mordowało, kropelki to samo-koszmar.Też stosuje Otrivin.Na szczęscie ma i humor i apetyt,więc może jutro będzie lepiejKasiu ja stosuje dla Oskarka krople do noska Otrivin O,O5% sa naprawde super, daje tez wit. c, i rutinoskorbin- ty mozesz rozgniesc i na lyzeczce rozpuscic w soczku- to naprawde dziala.
Trzymam mocno za Ciebie kciuki, mam nadzieje ze teraz Ci sie naprawde uda- badz dobrej mysli.