reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Od dziś notuje moje testy owu... Dwa różne, jeden sławny OneStep Green i drugie Pink Ovulation test z allegro.
Przedwczoraj nie było nic, wczoraj ledwo bladzioch a dziś to co na zdjęciu.
Z racji tego że kompletnie nie wiem kiedy w ttm msc będę mieć owu (zawsze miałam miesiączkę co 30dni jak w zegarku a teraz miałam 25dni). Aż truchleje żeby testy dobrze pokazały, żeby się nie spóźnić, żeby nie prseoczyczyc itd itd itd :(
Ps ostatnia miesiączka 15/16.01
Hej. To idziemy równiotko. U mnie ostatnia @ też 15/16 i też od zawsze miałam cykle 30 dni a teraz 25o_O
Od wczoraj testy owu w sumie pierwszy cykl wnikliwych obserwacji. Zobaczymy.
Tylko ja celuje w dziewczynkę.
A wiesz co i Ciebie rozwaliło cykl?

reklama
Hej. To idziemy równiotko. U mnie ostatnia @ też 15/16 i też od zawsze miałam cykle 30 dni a teraz 25o_O
Od wczoraj testy owu w sumie pierwszy cykl wnikliwych obserwacji. Zobaczymy.
Tylko ja celuje w dziewczynkę.
A wiesz co i Ciebie rozwaliło cykl?

Hahaha ale fajnie :D
Nie mam pojęcia! Powiem.szczerzr że ja byłam na 99% pewna ze to krwawienie implementacyjne bo zawsze co 30dni a tu masz :( teraz testy idą w ruch dziś ciut ciemniejsza krecha... Ale zrobię wieczorem żeby porównać z wczoraj :) jakie robisz testy?

Łooo widzę, że wy tak na ostro. Mimo, że bardzo marze o córce to ja na techniki wspomagania sie nie pisze. Jakoś za bardzo eugenika mi to zalatuje [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hahaha ale fajnie :D
Nie mam pojęcia! Powiem.szczerzr że ja byłam na 99% pewna ze to krwawienie implementacyjne bo zawsze co 30dni a tu masz :( teraz testy idą w ruch dziś ciut ciemniejsza krecha... Ale zrobię wieczorem żeby porównać z wczoraj :) jakie robisz testy?
Ja nie mam doświadczenia z testami. Kupiłam w aptece na szybko jakiś APTEO CARE. Między wczoraj a dziś jest różnica więc chyba idzie w dobrą stronę.
Dodałbym zdjęcia ale nie wiem jak to zrobić. Podpowiesz...
Ja poprzedni cykl też miałam bardzo dziwny. Owulacja niespodziewanie 10dnia i jakiś czas po owu masakrycznie bolace i wrażliwe cycki,ból podbrzusza i zawroty głowy i tak do 25dnia. Wtedy dostałam okres ale też inny. Mniej obfity i bez charakterystycznych strzepkow... Teraz obserwuję cykl na wiele sposobów.

Łooo widzę, że wy tak na ostro. Mimo, że bardzo marze o córce to ja na techniki wspomagania sie nie pisze. Jakoś za bardzo eugenika mi to zalatuje [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wiesz Leeleeth ja to brałam pod uwagę ale po rozmowie z mężem zdecydowaliśmy się naturalnie.
Akurat jak czytałam o planowaniu płci i metodach to mi to wyskoczyło, „czy nie chcesz mieć gwarancji itd?”
Ja to ostro na ta córkę jestem, i tak mi ciężko odpuscic. Ale No będę musiała- taka prawda [emoji31]

7u229jcg4s0byzyg.png

Na pewno jest większa gwarancja przy inseminacje płci, dlatego chętnie bym się jej poddała. Bo do naturalnych sposobow nie mam pewności, a tym bardziej tak dużej gwarancji że się uda. I nie czarujmy się każda z nas chce mieć balans w rodzinie, to dlatego tu jesteśmy. Ja też chcę mieć balans w mojej rodzinie. Choć teraz powinnam mieć dwóch chłopców aby było po równo :D

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Na pewno jest większa gwarancja przy inseminacje płci, dlatego chętnie bym się jej poddała. Bo do naturalnych sposobow nie mam pewności, a tym bardziej tak dużej gwarancji że się uda. I nie czarujmy się każda z nas chce mieć balans w rodzinie, to dlatego tu jesteśmy. Ja też chcę mieć balans w mojej rodzinie. Choć teraz powinnam mieć dwóch chłopców aby było po równo :D

Temat in vitro ciężki i kontrowersyjny jednak. Jeszcze jak płodni ludzie robią to ze względu na płeć to wręcz pójście na lincz.
Wierzące osoby to już absolutnie. Ah te marzenia nasze ciężkie są niestety. I to na granicy ześwirowania Haha

7u229jcg4s0byzyg.png

Imama właśnie przeszukujac internet spotkam się z dużym hejtem kobiety która próbowała się czegoś dowiedzieć na polskich forach.... Bardzo to przykre, moim zdaniem Polacy są bardzo uprzedzeni.
A inżynieria genetyczna jest czymś wspaniałym i wcale nie jest niebezpieczna. I szkoda tylko że jest zakazana. Każdy powinien miec wybór, i możliwość decydowania.

reklama
Hej ja już po usg genetycznym wszystko ok dzieciątko zdrowe! Niestety mój gin nie wydrukował mi zdjęcia z nub em, widziałam go bardzo dobrze jest płaski ale. Wygląda jak penis totalnie, jest gruby i zakończony na okrągło. I długi. Ale leży totalnie płasko. Przeszukałem internet i znalazlam podobne zdjęcie, tylko chodzi mi o ten wygląd penisa. Więc jestem w kropce. Wrzucam zdjęcie bardzo podobnego nuba i zdjęcie mojego dzieciatka.

Załączniki

• IMG_20180125_180601.png
    IMG_20180125_180601.png
    138 KB · Wyświetleń: 102
Do góry