szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
@kura33 to jedziemy na tym samym wózku widzę hahaha [emoji23] też dwie dziewczyny, tez z przypadku, i też nareszcie planowana 3cia ciąża na chłopca [emoji23]Luisa to kaszka pszenna z semoliny taka jak dla dzieci znajdziesz na półce z produktami dla dziecinp z humanny i HiPP chyba ma, swoją drogą paskudztwo haha
Dziewczyny ja skrupulatnie wszystko planuje a dziewczynki dwie mam choć one akurat nie planowane haha to może akurat teraz syna zaplanuje
Skłaniam się do częściowej suplementacji i spróbuję może tej baby dust plus jak pisaliście wizualizacje chlopca.
A tak przez to że was znalazłam i czytam to szukałam na internecie różnych porad o właśnie tam było m on o jonach i o fazach księżyca ale znowu ja wyczytałam że od pełni do nowiu czas na chłopca a od nowiu do pelni na dziewczynkę i że niby w zimie więcej chłopców a ja mam poczęte w zimie a są dziewczynki.
Szkoda że w Polsce nikt nie bada tych wszystkich metod i suplementacji i nie opisuje rzetelnych wyników, wiadomo jeśli można jakoś sobie pomóc to czemu nie
Mi powiedziano że najwięcej chłopców rodzi się w październiku[emoji23] to moje 4rte podejście i naprawdę już nie wien w co wierzyć...
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna