reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@kredkaczarna następna... Patrz na post wyżej!!! Nie wolno się poddawać, to ostatnia rzecz jaką należy zrobić w drodze do wymarzonego celu. Czy i Tobie mam z zasady skopac zacny tylek?! Czy Ty myślisz że wsyztsko dziewczyny wogole jedzą z notes że rozpisuja kcl itd? Nawet ja, kiedy trenowałam i naprawdę nie mogłam sobie pozwolić na nawet gram więcej pekalam i co?! I żyje i mam się dobrze... Córkę splodzilam w zasadzie bez diety poza zdrowym odżywianiem.
Wogole dietę należy sobie wyrobić w zachowaniu więc to nie jest takie proste.
Ale ja wierze ze i Tobie się uda. No bo komu jak nie matce polce - wychodzi na to że ny możemy wszystko i o każdej porze :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
@Marzycielka86 ja i spokój ducha - ahahahaha hahaha [emoji23] [emoji23] [emoji23] Boże jestesem chodzącym przykładem porywnosci góralskiej [emoji41] a myślisz że moje córki petardy to po kim?!
Ja taki humor jak wy mam bardzo często. Naprawdę, niby czuje i wiem, że jest Igor widzę sale porodowa i siusiaka [emoji39] ale za chwilę mam już kryzys i kurde boję się że 'hahahaha' brata odnośnie tego że będzie 3cia córka i po co my się wogole staramy odrazu mi odniechcewa wszystkiego... ALE dziewczyny, ja się modlę... Prosiłam o jakiś znak, że będzie dobrze. I zawsze go otrzymywałam. Naptawde mój Igor będzie wymodlony, innej opcji nie widzę poprostu... :)

Dodam. Tylko, że ja uśmiechem staram. Się gubic za sobą wł te wątpliwości. Im więcej mówię że tak będzie to mam tą 'pewnosc' :)

Szczypiorkowa dziś chyba taki dzień że wszystkie tu marudzimy :-D
Jest czas ze wiem i wierzę że będzie dziewczynka a za chwilę chwila zwątpienia i bach myśli że syn i tak w koło ale się modlę codziennie i proszę o ten cud zostania mama zdrowej dużej silnej córci.
Dziewczyny trzymajcie kciuki za jutrzejsza betę niech będzie 300% przyrostu :-D:-D:-D

Szczypiorkowa dziś chyba taki dzień że wszystkie tu marudzimy :-D
Jest czas ze wiem i wierzę że będzie dziewczynka a za chwilę chwila zwątpienia i bach myśli że syn i tak w koło ale się modlę codziennie i proszę o ten cud zostania mama zdrowej dużej silnej córci.
Dziewczyny trzymajcie kciuki za jutrzejsza betę niech będzie 300% przyrostu :-D:-D:-D
Dokaldnie identycznie mam i ja, tylko o chłopca :)
Trzyma kciuki, chodź jak dla mnie już wiem że beta będzie idealna [emoji39]

Ja mam cos wisielczy nastroj dzis. Widze ze sie super diety trzymacie. Ja mam wyrzuty sumienia normalnie :( jestem slaba.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Co Ty kobieta gadasz! Ćwiczysz i ograniczasz jedzenie, nie wymagaj od siebie Bóg wie ile ja nadal mam z nią problemy, to trudna dieta. Trzeba czasu! [emoji1320]

Dziewczyny za betę [emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Ostatnia edycja:
reklama
Moja dieta drugi dzień wygląda tak że kończę na obiedzie o 15 ale co z tego jak zjadłam golabka z sosem pomidorowym :-(
Śniadanie o 8 bo już mi się w głowie kręcilo. Nie umiem bez śniadania. Kolacji mogę nie zjeść. Która się na tym zna? Wystarczy że jest ta przerwa 14-16 godzin?
Nie podjadam ale posiłki mam większe niż zazwyczaj. Teraz muszę popracować nad składnikami.

Też trzymam kciuki. Jak wam się uda to i mnie i reszcie też.:-D

Ostatnia edycja:
Do góry