reklama
Kruszynka123
Fanka BB :)
Masz racje, wypiłam podwojna melise i chyba tabl pomogly mimo ze nie do końca przeszlo to jest lepiej.Po takim stresie jaki ostatnio miałaś to ma prawo Cię boleć. Poza tym dzidziuś mieszkanko przygotowuje to wszystko zaczyna pracować. Włącz muzykę relaksacyjną.
Laski sorry bedziecie mialy że mna przechlapane cieszę się że mogę sie wygadac. Nawet moja mama nie wie o ciąży choć domyśla się , wie tylko mąż i przyjaciolka zabronilam mezowi mówić komukolwiek wychlapal teściówi ale on byl po drinku wiec nie pamieta.
anija.82
A ja muszę test zrobić. Ale dopiero w sobotę.@Kruszynka123 nie wolno tak myśleć. Mnie tak ciaglo z jakieś 2 tyg temu że w pół się zginalam, nic nie pomagało, samo przeszło
To rozumiem że ja, @Marzycielka86 i @Kruszynka123 jesteśmy na październik
A reszta?
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna![]()
belle81
Testujesz w sobotę?A ja muszę test zrobić. Ale dopiero w sobotę.
Jakieś przeczucia?
reklama
@Imama Ty bedziesz wiedziala jak to z tym rephresh, on nie wybija plemnikow? bo mysle czy inwestowac w to drogie cudo czy inne kapsułkiczy gra warta swieczki
Ja używam jednej ampułki na bodajże trzy razy, wiec nie ma takiej tragedii, u mnie dość mocno obniża pH i trzyma dobre dwa dni [emoji6]na trzeci zaczyna rosnąć
PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Podziel się: