reklama
baby_girl
Fanka BB :)
Oh czyli jest szansa, dziękuję!Tak może zaraz po owu zawsze miałam skok.
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
kredkaczarna

Ja dzis do ginka ide. U mnie by wychodzilo ze spadek mialam w 13dc nie wiem nic totalnie wczoraj mnie brzuch nawalal tzn macica
Kruszynka123
Czy była owulacja można przypuszczać dopiero kiedy przed jest 6 niższych temp a po 3 wyższe niz pozostałych 6 ja poprzedzajacych.![]()
Ja dzis do ginka ide. U mnie by wychodzilo ze spadek mialam w 13dc nie wiem nic totalnie wczoraj mnie brzuch nawalal tzn macica [emoji14] tak mnie pobolewa jak mam dni przed owulacyjne czy owulacja nie rozkminilam jeszcze do konca kiedy. Testy owu caly czas pozytywne. Tepm caly czas w gorze. Nic nie rozumiem
Luisa2018
No u mnie @ rozkręciła się na dobre. Faza lutealna miała 8 dni kocha straszna. Muszę wybrać się do gina, po recepty
Tak patrzę ze termin wizyty wypadłby mi w sama owulacje. I teraz uwaga głupie pytanie - czy usg dopochwowe w jakikolwiek sposób może mi podwyższyć pH ?
bo myśle czy starań nie przesunąć na ten miesiąc.
Tak patrzę ze termin wizyty wypadłby mi w sama owulacje. I teraz uwaga głupie pytanie - czy usg dopochwowe w jakikolwiek sposób może mi podwyższyć pH ?
kredkaczarna
Edit! Dzis test owu bledszy
Patrze na moje poprzednie cykle i juz kiedys tak mialam.
Kruszynka u mnie nie takie oczywiste ze 6 niższych. Kazdy inny cykl ma, ja karmie cyckiem jeszcze i wstaje w nocy z 2 razy.
Kruszynka u mnie nie takie oczywiste ze 6 niższych. Kazdy inny cykl ma, ja karmie cyckiem jeszcze i wstaje w nocy z 2 razy.
Kruszynka123
[emoji33] [emoji33] ty tak serio, sorki ale musiałam[emoji23]No u mnie @ rozkręciła się na dobre. Faza lutealna miała 8 dni kocha straszna. Muszę wybrać się do gina, po recepty
Tak patrzę ze termin wizyty wypadłby mi w sama owulacje. I teraz uwaga głupie pytanie - czy usg dopochwowe w jakikolwiek sposób może mi podwyższyć pH ?bo myśle czy starań nie przesunąć na ten miesiąc.
USG jest wykonywane z prezerwatywa nie sądzę żeby chwila badania miała duży wpływ na pH trochę dystansu laska do sprawy to wszystko i tak nie daje żadnej pewności na wymarzoną płeć podziwiam za wytrwałość [emoji4]
kredkaczarna
Ale przeciez zel daje na ta prezerwatywe. Helo. A jaki ma odczyn zel do usg? Hmmm
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Kruszynka123
Uuu ok przeoczyłam, więc napewno masz zaburzona temp ale tutaj obserwacja śluzu i objawówo oraz testy napewno są pomocne.Edit! Dzis test owu bledszy![]()
reklama
Kruszynka123
O to trzeba by było gina zapytać[emoji6] jeśli już zaburzy pH to można zbić Miciur-ka jest mistrzynią w tym[emoji6]Ale przeciez zel daje na ta prezerwatywe. Helo. A jaki ma odczyn zel do usg? Hmmm
Podziel się: