reklama
kredkaczarna
Fanka BB :)
A czemu nie chce starac sie teraz
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Babygirl- to u Ciebie ta tempka sie zbiera bardzo powoli do gory
, po prostu taki urok twoj hehe, ja w ogole rzeczy najbardziej przejrzyscie to widze na FF, nie wiem.czemu
chyba przyzwyczajenie, bo jeszcze na fermometer dodaje temp i na innym kalendarzu ale cos.mi najbardziej FF pasuje,
Mi sie wydaje ze ten cykl.teraz mega podobny do styczniowego a kreske samo ustala czy ty dajesz?
Mihasia- a czemu maz mowi ze nie chce ? A co on myali ze zrpbi zloty strzal i juz hehe to nie tak latwo -ale oczywiscie moze sie zdarzyc
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi sie wydaje ze ten cykl.teraz mega podobny do styczniowego a kreske samo ustala czy ty dajesz?
Mihasia- a czemu maz mowi ze nie chce ? A co on myali ze zrpbi zloty strzal i juz hehe to nie tak latwo -ale oczywiscie moze sie zdarzyc
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
kredkaczarna
Mnie sie wydaje ze jak juz to nie dojdzie do ciazy.
Kruszynka123
Wtedy nawet nie dojdzie do zagnieżdżenia zarodka także luz najwyżej będzie tylko biochemiczna.@kredka bo mowi, ze teraz ma malo witamin i duzo alkoholu pil i boi się, ze może być uszkodzony płód... Co o tym myślicie?
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
kredkaczarna
Kochane czy clo to clomid?
Kruszynka123
Tak[emoji6]clomid, clostilbegyt to, to samo.Kochane czy clo to clomid?
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
baby_girl
@Miciur-ka te kreskę/kreski, czyli owu, samo wyznacza po mniej więcej 3 dniach po owu. Także czekam co wymyśli program w tyk cyklu. Niestety owu nie czułam, więc była którejś nocy.
Mihasiaaa ja myślę, że masz super męża. Myślałam, że on nie chce teraz, bo nie, bo może nie jest gotowy. A on odpowiedzialnie podchodzi do tematu. Super! A co do jego obaw - wieeeeele dzieci jest spłodzonych po alkoholu przecież...
zaszkodzić to byś mogła Ty jakbyś po 2 kreskach na teście piła. A tak... To małe szanse.
Mihasiaaa ja myślę, że masz super męża. Myślałam, że on nie chce teraz, bo nie, bo może nie jest gotowy. A on odpowiedzialnie podchodzi do tematu. Super! A co do jego obaw - wieeeeele dzieci jest spłodzonych po alkoholu przecież...
Podziel się: