reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A to tego już nie wiem :) ja póki co 30stka to ja z przydziału mam być zdrowa i na żadne badania się nie łapać [emoji23]

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

No ba!!! Młodość to młodość! [emoji23][emoji23][emoji23]

Dzisiaj mój Mikołaj ma operacje, strasznie sie denerwuje. Aż mnie mdli. [emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ba!!! Młodość to młodość! [emoji23][emoji23][emoji23]

Dzisiaj mój Mikołaj ma operacje, strasznie sie denerwuje. Aż mnie mdli. [emoji24]

Ojej!!!
trzymany kciuki!!!! Cała rodzina a wiesz ja w 2paku to podwójnie! :) musi być dobrze!!! Zobaczysz że wszytsko pójdzie zgodnie z planem - innego wyjścia nie ma. O której?

Ojej!!!
trzymany kciuki!!!! Cała rodzina a wiesz ja w 2paku to podwójnie! :) musi być dobrze!!! Zobaczysz że wszytsko pójdzie zgodnie z planem - innego wyjścia nie ma. O której?

Już prawie dwie godziny Go operują, a ja nic nie wiem [emoji24]
Niby miało byc „tylko” usunięcie migdałka a tu dwie godziny na stole [emoji24]

@leeleeth kciuki za synka napewno wszystko będzie dobrze dużo zdrówka dla malucha...
@kinga_z1
Nie słyszałam serduszka w 7tc gin mowil że lepiej nie słuchac. Za 3 tyg pewnie posłucham[emoji4]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ponoć już sie nie słucha na tak wczesnym etapie ze względu na możliwość szkodliwości fal dopplera czy jakoś tak [emoji6]
Ważne ze serduszko jest i miga!

Ciężaróweczki @szczypiorkowa12345 @Kruszynka123 @Marzycielka86 -wytrwałości dla Was i siły to dzwigania tego szczęścia pod serduchem.
@Miciur-ka to Ci się porobiło. Myślisz że przez suple... Musisz to szybko wyleczyć. I nie martw się, nie zostaniesz sama na placu boju bo ja dopiero będę zaczynać ;)
@Gosica @kinga_z1 &&& za wymarzone kreseczki.
I &&& za pozostałe dziewczęta które obmyślają plan i strategie kiedy i jak uderzyć .

reklama
Ok jak wiem co przeżywasz... Mój mały w zeszłym roku dwa razy był na sali operacyjnej. I każda minuta oczekiwania to wieczność. Przytulam

Do góry