gorligorligor
Fanka BB :)
A Luisa może Góra sama za Ciebie zdecyduje. Tak by było przynajmniej bez odwrotu :-*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki kochana@belle81 czasem tak jest najlepiej
Zatem czekamy na efekty hahaha
Nie wiem jak inne dziewczyny ale jeśli chodzi o mnie,możecie tu pisać co wam na sercu leżyforum to forum czasem warto wyrzucić z siebie wszystko i niech ludzie z boku i dystansem spojrzał na sytuację
![]()
Nadzieja zawsze musi być!Podsumowując ja od lutego jestem na mega diecie. Nie osiągnęła zamierzonego celu ale 8kg w dół. Plus podreperowałam swoją kondycję cardio i hula hop. Ze sztucznej suplementacji to żurawina,inofem,wit.C i folik. Mój M jest zawodowym kierowcą więc codzienny stres który skutecznie umniejsza sobie wieczornym piwkiem po pracy. W tym miesiącu rekompensowaliśmy nasze stresy codziennym seksem(jakoś potrzebowaliśmy swojej bliskości) oczywiście z zabezpieczeniem. A w sobotę nad wieczorem było przytulanie(przerywany) i w nocy ten nasz. Dziś 14dc,piękne objwy owulacji więc wyszło 2 dni przed.
I tak to. Co z tego będzie...nie wiem. Szczerze powiedziawszy nie liczę na złoty strzał z racji wieku i całej reszty,ale gdzes tam z tyłu głowy iskierka naszieji do już tli...
Anegdotka idealna. Zgadzam się w 100%.Ludzie mowili, mowia i mówić beda...
Ja już dawno odpuscilam, nigdy nikogo nie dogodzi
Poniżej można ulubiona anegdota nr gadania ludziZobacz załącznik 849571