reklama
Marzycielka86
Fanka BB :)
Szczypiorkowa, Kruszynka jeszcze wszystko może się zdarzyć ;-) czego wam życzę i trzymam mocno kciuki za zdrowe bobasy i upragnioną płeć 

Kruszynka123
Po historii szczypiorkowa12345 to na serio serio wszystko się jeszcze zdarzyć może [emoji12] mój tata to on jest przekonany że to dziewczynka i koniec chociaż mu pow że gin sugerowal chłopca i ze ten Rut z zielonej góry to mega dobry fachowiec ale nie wiem mój ojciec swoje[emoji23][emoji23][emoji23]szkoda bo kurde później będzie może rozczarowany [emoji20]Szczypiorkowa, Kruszynka jeszcze wszystko może się zdarzyć ;-) czego wam życzę i trzymam mocno kciuki za zdrowe bobasy i upragnioną płeć [emoji110][emoji110][emoji110]
szczypiorkowa12345
Po historii szczypiorkowa12345 to na serio serio wszystko się jeszcze zdarzyć może [emoji12] mój tata to on jest przekonany że to dziewczynka i koniec chociaż mu pow że gin sugerowal chłopca i ze ten Rut z zielonej góry to mega dobry fachowiec ale nie wiem mój ojciec swoje[emoji23][emoji23][emoji23]szkoda bo kurde później będzie może rozczarowany [emoji20]
U nas identycznie tylko na chłopca ehhh :/
Grabcia123
Kochane mam dwa szybkie pytania..
wierzycie w te chinskie kalendarze itp??
jaka może byc minimalna abstynencja na dziewczynke?
belle81
Grabcia. Wszystko co chińskie jest do d... i ja osobiście nie wierzę. Zresztą dziewczyny tu skutecznie obaliły te kalendarze.Kochane mam dwa szybkie pytania..
A co do abstynencji to do 4-6 to na chłopca jeszcze,więc chyba wszystko co powyżej.
Kitqa to tu gdzieś pięknie rozpisała ale nie pamiętam dokładnie.
belle81
Szczypiorkowa niezła historia. To tylko dowodzi że te usg prenatalne to przewidywania a nie "wyrok".
Więc słowami Lipnickiej "Wszystko się może zdarzyć,gdy głowa pełna marzeń. Gdy tylko czegoś pragniesz gdy bardzo chcesz. Wszystko może zdarzyć się"
Więc słowami Lipnickiej "Wszystko się może zdarzyć,gdy głowa pełna marzeń. Gdy tylko czegoś pragniesz gdy bardzo chcesz. Wszystko może zdarzyć się"
szczypiorkowa12345
@Grabcia123 ja już w nic nie wierzę.
Chociaż chińskie wyjątkowo mi się przy córkach sprawdzily, teraz AUTENTYCZNE KAŻDY kalendarz chiński mówi ze ma być chłopic, poko co jednak lekarz stwierdził dziewczynke
Chociaż chińskie wyjątkowo mi się przy córkach sprawdzily, teraz AUTENTYCZNE KAŻDY kalendarz chiński mówi ze ma być chłopic, poko co jednak lekarz stwierdził dziewczynke
szczypiorkowa12345
Nieeee nie wierzę ... No nie!!! To jest po prostu nie do ogarnięcia. Mega mi przykro, usłyszałas coś takiego a jeszcze bardziej że uskyszalas to od własnej mamy. Ludzie potrafią być okrutni, a czasem zaniki pomyślą piepsza jak potłuczeni i jest efekt :/ trzymaj się mocno!!! U nas ponoć córki piękne i naprawdę na wychodzą - jakkolwiek to brzmiDziewczynki bardzo mi dzis ciężko.Mam dziś wizytę wiec zaprowadziłam mojego syna do mamy bo chciał iść z nią na ogródek.Od drzwi moja mama mine i tekst:"co masz taką minę Miłoszku. Obraziłeś sie na mame ze bedziesz mieć braciszka." ..."z czego tu się cieszyć z następnego syncyska a najlepiej jakbyś dwóch miała .Na stare lata dzieci się zachciewa".Stoje na przystanku i płakać mi się chce.Jak matka może być tak wredna.
Powiedzialam ze syn to też błogosławieństwo.zwłaszcza ze nasi chłopcy są przystojni i mądrzy.Ale w gardle aż mnie dusiło.
Musiałam się komuś wygadać bo źle mi z tym.
Mieszkasz z rodzicami? Musisz się z nimi męczyć na codzien? Pamiętaj że nikt i nic nie odbierze Ci radość z ciąży (w żadnym wieku!!!) A już na pewno nie z płci .
reklama
Podziel się: