reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

:tak:Czesc dziewczynki:-)

Oj K_asiu tak mi przykro, mocno przytulam i nie martw sie, teraz sie uda na 100%.
Kasiu i Giziu trzymam kciuki i sie nie zalamywac, trzeba isc do przodu.
Dorotko to teraz juz masz pewnosc, przyjdzie @ i staranka na nowo.
:cool:
Dziewczyny ale wam zazdroszcze....... hahaha........ ja czekam na meza......... wczoraj mnie poinformowal ze kontrakt ma do 31.lipca ,ale sie nie martwie, poki co mysle o synku . Po badaniach pomysle co dalej......... Ale jak go dorwe...... to biada mu..... hahaha........
Kasia mi tez dzien szybko leci, rano synka prowadze do przedszkola, potem sprzatanie, pranie, prasowanie, zakupy i o 13;20 lece po synka, potem spacer, dom i juz jest 19 . Czas leci bardzo szybko.:elvis:

Wszystkim zycze milego wieczorku

reklama
hej dziewczynki,
kurcze,obudziłam sie z samego rana i nie mogę spać (a moje dziecie wyjątkowo słodko śpi jeszcze)
Temperaturka 36,6..i boli brzuszek, jak nic dziś pojawi sie wredna @. No ale niech będzie w końcu,to szybciej się rozpoczną kolejne starania. No cykl mam niezły 39dni.Kurcze no..strasznie dlugaśne, K_asia to dwa razy zdąży obrucić swoim cyklem mój.Wrr..

No nic, dziś cieżki dzionek bo przygotowania do podróży. A właśnie, jutro jedziemy rodzinką do mamy do Wrocławia, wiec tydzień mnie nie będzie. Dostępu do netu brak niestety

Czesc dziewczynki :-)
Siedzicie wygodnie ?:cool:

Mój dzidziuś to piękny, zdrowy .....CHŁOPCZYK :szok::szok::szok:
Na 60-70% to chłopunio:-):-p
No to niezła jazda co?:cool:

o kurcze..NiaNia, a może to rączka, co?? No zostało jeszcze 30-40% szans :)) Oj,sile te chłopaki-plemniki

No a ja mam plamienia..czyli jak nic jeszcze dziś rozkręci się @ :wściekła/y::wściekła/y: i to jeszcze wredota na wyjazd,no!!!!
No ale następny cykl to już nie podaruję!!!

Niania gratulacje!!

Wiem ze planowalas dziewczynke ale i tak mysle ze jestes szczesliwa
u nas jak widac zero urodzaju zaczynamy kolejne staranka!!!
pozdrowionka

Czesc dziewczyny

:-)No NiaNia ale sie porobilo, ale i tak jestes pewnie bardzo szczesliwa. Fajnie Max bedzie mial braciszka.:szok:

:elvis:K_asiu ten cykl nalezy do Ciebie- teraz sie uda.......
:-DKasiu 2005 bezpiecznej podrozy, kto wie u mamy nabierzesz sil i moze po powrocie do domu.......... trzymam mocno kciuki.

reklama
Witajcie kochanieńki. Wróciłam do domku :-), więc znowu będę tu stałym gościem :tak:.
NiaNia no to z lekka się zdziwiłaś, co nie?
Kasia_2005 spokojnej podróży. I co, to napewno @ ?
Ja dzisiaj przestałam już zażywać Duphaston, więc w ciągu 4 dni spodziewam się @ :tak:. Oby tak było.

Do góry