reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Ale fajnie super by było.. Ale pewnie nic z tego bo temp niskoPodobno póki facet nie zrobi siku to resztki nasienia są i słyszałam o takim przypadku zajścia w ciążę ;-)
Ostatnia edycja:
belle81
Grabciu moja siostra zaszła w ciążę z sexsu w samą owulke. Oczywiście bez finału w środku,stosunek przerywany.Nawet nie podejrzewała ze mogło się coś wydarzyć. Dopiero jak okres jej się spóźnił to się zorientowała. Test pokazał dwie krechy. Niesty poroniła...
Ale pytasz czy jest to możliwe to przedstawiłam Ci przykład ze jest
Ale pytasz czy jest to możliwe to przedstawiłam Ci przykład ze jest
Kruszynka123
Dlatego tak jak pisałam szansę są ale nie duże, niestety zajsc przed owu lub z takimi kombinacjami będzie troszkę ciężej co nie znaczy że się nie może udac wszystko zależy od tego mocy plemników [emoji6]Ale fajnie super by było.. Ale pewnie nic z tego bo temp niskowogole wczoraj ciut wzrosła a dziś spadła do 35.59 I teraz dziwne bo teoretycznie wszystko na owu wskazywało a teraz wygląda to tak jakby owu nie było
Natomiast czy była owu można stwierdzić jeśli jest 6 niższych i 3 wyższe temp po skoku,wtedy dopiero mozemy mówić o tym ze owu była,i też to nie musi być odrazu że po zapłodnieniu temp wyskoczy na duzo wyższy poziom może być wyższa np dwie kreski a w dniu implantacji zarodka spasc sporo niżej (ale nie poniżej temp podstawowa) a następnie znów wzrośnie i będzie się utrzymywać na wyższym poziomie aż do @ i jeśli jest ciaza długo po terminie aczkolwiek u mnie to nie były mega wysokie temp i nawet miałam spadki z 36,9 na 36,66 co mnie doprowadzalo do mega stresu że zaraz zacznę krwawic. Każdy organizm jest inny[emoji6]ja mierzyłam temp ponad rok i dopiero po pół roku wiedziałam co i jak[emoji6]
Grabcia123
Dzięki dziewczyny tak czy tak w tym miesiącu się nie nastawialam ale nadzieję oczywiscie sobie zrobiłam
Kruszynka123
Nadzieja jest zawsze [emoji6]tak czy siak mega kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji4]Dzięki dziewczyny tak czy tak w tym miesiącu się nie nastawialam ale nadzieję oczywiscie sobie zrobiłam
@Grabcia123 jak Cię rozumiem! Miałam sie nir nakręcać! Tak sobie obiecałam! I co? Tak mi sie cudnie cykl ułożył, ze seksy przypadły na 42h przed owu, No i sie nakręcam [emoji23]
I gdzieś tli sie nadzieja, ze sie udało [emoji846]
Grabcia123
DziękiNadzieja jest zawsze [emoji6]tak czy siak mega kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji4]
Grabcia123
Na pewno się uda@Grabcia123 jak Cię rozumiem! Miałam sie nir nakręcać! Tak sobie obiecałam! I co? Tak mi sie cudnie cykl ułożył, ze seksy przypadły na 42h przed owu, No i sie nakręcam [emoji23]
reklama
Grabcia ja takie zajscie to w graniczach cudu uwazam.No ale moze dlatego ze ja by zajsc to kilka miesiecy trzeba bylo sie postarac i to z plenymi wytryskami, nogi w gote Bog wie co...no ale moze sie tak zdarza nie wiem.
Podziel się: