reklama
Luisa-pojecia nie mam,
Kitqa- po 1 ciazy okres dostalam.po 6 miesiacach od skonczenia karmienia a po 2 ciaze 3 mies. Po, takze to zalezy niektóre moje kolezanki i od razu dostaly okres mimo ze karmiły,
Czekaj,moze niedlugo przyjdzie,
Kitqa- po 1 ciazy okres dostalam.po 6 miesiacach od skonczenia karmienia a po 2 ciaze 3 mies. Po, takze to zalezy niektóre moje kolezanki i od razu dostaly okres mimo ze karmiły,
Czekaj,moze niedlugo przyjdzie,
Kitqa a ciąży nie bierzesz pod uwagę? Bo ja też nie miałam najdłużej miesiączki przez okres 6 miesięcy ale podczas intensywnego karmienia piersią
Bo jeżeli nie ciąża to może jakaś wysoka prolaktyna która napewno jeżeli jeszcze planujesz dzidzie nie pozwoli ci zajść w ciąże musiałabyś pójść do lekarza
Bo jeżeli nie ciąża to może jakaś wysoka prolaktyna która napewno jeżeli jeszcze planujesz dzidzie nie pozwoli ci zajść w ciąże musiałabyś pójść do lekarza
Ostatnia edycja:
Luisa2018
Fanka BB :)
Leeleth trwa może i 5 dni wiec nie krótko ale jest taka skąpa ze przypomina raczej plamienia. Mogłabym używać jednej małej wkładki na cały dzień ... a wcześniej tampony maxi na 2h... progesteron sama nie wiem, nie plamie przed @ ( a kiedyś tak było )
CYtam ze kobiety które uprawiają sport tak maja.... dla mnie ogólnie „ nowość „
CYtam ze kobiety które uprawiają sport tak maja.... dla mnie ogólnie „ nowość „
kitqa
Miciurka może ja też muszę poczekać...
pierwszy okres po pierwszej ciąży miałam o wiele szybciej więc teraz jestem zaniepokojona.
Twój przypadek pociesza mnie jednak trochę.
Mihasiaaa już nie karmie dwa miechy....
Pewnie nie wiecie ale moja juniorka 9 czerwca będzie mieć pol roku! Kiedy to zleciało? niesamowite
pierwszy okres po pierwszej ciąży miałam o wiele szybciej więc teraz jestem zaniepokojona.
Twój przypadek pociesza mnie jednak trochę.
Mihasiaaa już nie karmie dwa miechy....
Pewnie nie wiecie ale moja juniorka 9 czerwca będzie mieć pol roku! Kiedy to zleciało? niesamowite
szczypiorkowa12345
Ja po pierwszej córce @ dostałam równo w 5 msc po całkowitym odstawieniu od piersi, przy drugiej jakoś w 2/3 msc.
Mój siostra znów przy pierwszej jakoś w 4msc po a po drugiej w 6.5 msc po.
Mój siostra znów przy pierwszej jakoś w 4msc po a po drugiej w 6.5 msc po.
gorligorligor
reklama
Ja nie brałam clo wiec nie wiem. U mnie po Lukrecji 6dni była. Zawsze punktualnie [emoji6]
Coś sobie roje [emoji7]
Nosi mnie tak, że nie wiem. Raz mi sie chce płakać za chwile krzyczę [emoji85][emoji23]
I czekam na dzień testu [emoji85]
A obiecałam sobie, ze odpuszczę [emoji85]
Coś sobie roje [emoji7]
Nosi mnie tak, że nie wiem. Raz mi sie chce płakać za chwile krzyczę [emoji85][emoji23]
I czekam na dzień testu [emoji85]
A obiecałam sobie, ze odpuszczę [emoji85]
Załączniki
Podziel się: