reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

To jest loteria. Ale na pewno ciężej zajść w ciąże z dużym odstepem. Sa przypadki ciąży 5 dni przed owu również.

Ja np starałam się o synka prawie 1,5 roku sexy w sama owu i nic a teraz zaskoczyło prawie od razu. Różnie bywa z Ta płodnością ...

Zrobiłam betę proszę o kciuki!!
Dziś 13dpo , w 10 dniu miałam plamienie implantacyjne prawdopodobnie.
Któraś z was robiła betę orientacyjnie w tym czasie ? Jaka była ?
Ja mialam zrobiona ok 17 dpo i wyszło wtedy ok 20000

reklama
To jest loteria. Ale na pewno ciężej zajść w ciąże z dużym odstepem. Sa przypadki ciąży 5 dni przed owu również.

Ja np starałam się o synka prawie 1,5 roku sexy w sama owu i nic a teraz zaskoczyło prawie od razu. Różnie bywa z Ta płodnością ...

Zrobiłam betę proszę o kciuki!!
Dziś 13dpo , w 10 dniu miałam plamienie implantacyjne prawdopodobnie.
Któraś z was robiła betę orientacyjnie w tym czasie ? Jaka była ?
U mnie było około 100 13 dpo.
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji6]

Tez po cichu liczę na jakaś setkę hehe. A kojarzycie kiedy mogło dojść u was do inplantacji ?( mam na myśli np wykres i spadek bądź plamienie ...)

Ja nie mierzyłam temp wiec nie wiedziałam nic. Ale jak widziałam plamienie w 10dpo ( termin miesiączki ) to mówię nic z tego :( poszłam po tampony i tyle :-) ale wieczorem plamienie ustało i cały wieczór myślałam czy może mój dzidziuś się zagnieżdżał? I rano test :-)

reklama
Do góry