reklama
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Potwierdzam. Mnie też taka wystarczy [emoji23]
Choć jakby trafiła do mojej rodziny to byłaby skazana na lego [emoji23]
Moja uwielbia LEGO, teraz ma WeDo i porostu nonstop w nich siedzi. Młodszą ma 17msc i Duplo - codziennie Duplo ...
szczypiorkowa12345
Ale on jest średnio atrakcyjny hehe żeby nie powiedzieć, że nie jest w ogóle
Ja to bym wolała takiego jak mój dawny kolega z liceum - zaprosił mnie wczoraj do polubienia jakiejś strony - nie wiem nawet jakiej, bo skupiłam się na czymś innymzawsze był atrakcyjny, ale teraz to już w ogóle hehe więc jak tak porównam jego i tego sąsiada z osiedla - kiepski ten pewniak hehehe
![]()
Ok Ok , toreba na głowę, zgasić światło, litr na głowę i dasz radę ahahahahahs
Dobra glupieje ...
anija.82
Nie miałam czasu odpisać .Od 5 na nogach i cały czas w biegu. A test biały NarazieAnija, od 6 nie śpię, sprawdzam czy napisałaśprzychodź szybko do nas z dobrymi wiadomościami
![]()
baby_girl
Dobra, teraz już serio będę chłopa omijać, bo wybuchnę śmiechem mu prosto w twarzOk Ok , toreba na głowę, zgasić światło, litr na głowę i dasz radę ahahahahahs
Dobra glupieje ...![]()

belle81
Uważaj,bo jak daj Boże będziesz mieć córkę to podejrzenie może paść również na CiebieEj ale to nie jest śmieszne - jak za 9-12 miesięcy którejś mamie chłopców z mojego osiedla urodzi się córka, to będę wiedziała kto jest ojcem![]()

belle81
Dobra, teraz już serio będę chłopa omijać, bo wybuchnę śmiechem mu prosto w twarz![]()

belle81
NarazieNie miałam czasu odpisać .Od 5 na nogach i cały czas w biegu. A test biały Narazie
Luisa2018
Teoretycznie tak ale mam pewność, ze to chłopczyk. Oczywiście cieszę się, ze jestem w ciąży i cieszę sie , ze ten „ ciężar „ planowania już za mną. Męczyło mnie toEee tam... Pamiętaj,nadzieja umiera ostatnia![]()
reklama
Justyna_maj2017
Dziewczyny, ale macie glupawke 
@Wymarzona C gratuluję 2 kresek
Ja po wizycie. Dzidzia ma 4,39 cm. Wszystko w porządku
termin się jak na razie pokrywa z OM. Za tydzień prenatalne i pierwszy typ płci 
@Wymarzona C gratuluję 2 kresek
Ja po wizycie. Dzidzia ma 4,39 cm. Wszystko w porządku
Podziel się: