reklama
eliczek24
Fanka BB :)
:-(Dorotko, u nas niestety już się taka zaczeła. Na pocieszenie, pomyśl o mrozach w Polsce już od listopada. (Przynajmniej według meteo. mają takowe przyjść w tym roku bardzo wcześnie).
;-)K_asia, Oj trzymam za Ciebie kciuki, się przyłożyłaś do tej roboty, że nagroda musi być!
A mnie tak bolą piersi, że teraz to marzy mi się rozmiar sportowy... Chyba wtedy mniej ciągną.
Niania, możesz mi podpowiedzieć, czy kolor brodawek się od razu zmienia. Bo ja szczerze mówiąć to już nie pamiętam jak to było podczas pierwszej ciąży.
Owocnej nocki dziewczyny! ;-)
Owocnych przytulanek!
;-)K_asia, Oj trzymam za Ciebie kciuki, się przyłożyłaś do tej roboty, że nagroda musi być!

A mnie tak bolą piersi, że teraz to marzy mi się rozmiar sportowy... Chyba wtedy mniej ciągną.

Niania, możesz mi podpowiedzieć, czy kolor brodawek się od razu zmienia. Bo ja szczerze mówiąć to już nie pamiętam jak to było podczas pierwszej ciąży.
Owocnej nocki dziewczyny! ;-)

czesc dziewczynki co tam u Was? dawno nie pisalam bo jakos czasu było mało, ale musze wam powiedziec ze jestem juz 5 dni po starankach teraz czekam na efekty udało sie czy nie? juz nie moge sie doczekac odpowiedzi a dni jak na zlosc syrasznie sie ciągną :-( . pozdrawiam i zycze powodzenia wszystkim staraczką
eliczek24
Cześć Laseczki!!!
Piersi bolą strasznie. Zobaczymy czy na fasolkę, czy na @. Trzymajcie kciuki!
Gizia - faktycznie, te dni się strasznie wleką. Będę testować w listopadzie - jeśli @ się spóźni, a TY?
Poza tym u nas zimno brrr. Wieje i nawet mroźnawo się zrobiło, nawet ja czapkę już ubrałam. Mój łobuziak w przedszkolu, zobaczymy w jakim humorku wróci.
A jak tam u pozostałych staraczek?
Wszystkim życzę miłego dzionka.
Piersi bolą strasznie. Zobaczymy czy na fasolkę, czy na @. Trzymajcie kciuki!

Poza tym u nas zimno brrr. Wieje i nawet mroźnawo się zrobiło, nawet ja czapkę już ubrałam. Mój łobuziak w przedszkolu, zobaczymy w jakim humorku wróci.
A jak tam u pozostałych staraczek?
Wszystkim życzę miłego dzionka.
eliczek24
No widzę, że jesienne chłody dają się wszystkim we znaki. Niedawno ja się kurowałam, teraz K_asia. Dbaj o siebie. Mój mąż obecnie też stosuje metodę: duuuużooo czosnku.
Zimno się robi - jak ja tego nie lubię!!!!

Zimno się robi - jak ja tego nie lubię!!!!

:-) Czesc dziewczyny
Eliczku a kto lubi zime i jesien- bo ja nie cierpie, wole sloneczko. Maz stosuje metode czosnku powiadasz, moj maz tez, a ja tego strasznie nie lubie..........
Gizia a Ty co planujesz? Pewnie coreczke. Zycze Ci powodzenia i mocno trzymam kciuki za fasoline.
K_aska wiec dbaj o siebie, ale niedlugo chyba testujesz?
Dorotko,
Kasiu 2005 pozdrawiam Was bardzo goraco.

reklama
kasia_2005
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
witam dziewczynki również wieczorkiem.
Oj,troche się najeżdziliśmy dziś,zalatwiac sprawy papierkowe i zakupki,tam tez sie zlazlo w hipermarkecie.
No czosnek to faktycznie najlepszy..ale pamietajcie-mężów też naszpikować, hihi (no jak sie chce starac o fasoleczkę)
No kurcze, a u mnie bez zmian..ale chyba niedługo czas płodny będzie,bo piersi zaczynają mrowieć, czasem poboli jajniczek delikatnie no i zaczyna być "mokro" A testów owu jeszcze brak..kurcze. No ale nic,wieczorkiem wykorzystam męzula
Oj,troche się najeżdziliśmy dziś,zalatwiac sprawy papierkowe i zakupki,tam tez sie zlazlo w hipermarkecie.
No czosnek to faktycznie najlepszy..ale pamietajcie-mężów też naszpikować, hihi (no jak sie chce starac o fasoleczkę)
No kurcze, a u mnie bez zmian..ale chyba niedługo czas płodny będzie,bo piersi zaczynają mrowieć, czasem poboli jajniczek delikatnie no i zaczyna być "mokro" A testów owu jeszcze brak..kurcze. No ale nic,wieczorkiem wykorzystam męzula
Podziel się: