reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Eliczek u nas było dzisiaj bardzo słonecznie i dość ciepło. Ale wkrótce zacznie się typowo angielska pogoda, czyli deszcze, wiatrzyska brrrr

:-(Dorotko, u nas niestety już się taka zaczeła. Na pocieszenie, pomyśl o mrozach w Polsce już od listopada. (Przynajmniej według meteo. mają takowe przyjść w tym roku bardzo wcześnie).
;-)K_asia, Oj trzymam za Ciebie kciuki, się przyłożyłaś do tej roboty, że nagroda musi być!:tak:
A mnie tak bolą piersi, że teraz to marzy mi się rozmiar sportowy... Chyba wtedy mniej ciągną.:confused2:
Niania, możesz mi podpowiedzieć, czy kolor brodawek się od razu zmienia. Bo ja szczerze mówiąć to już nie pamiętam jak to było podczas pierwszej ciąży.

Owocnej nocki dziewczyny! ;-):rolleyes2::rofl: Owocnych przytulanek!

czesc dziewczynki co tam u Was? dawno nie pisalam bo jakos czasu było mało, ale musze wam powiedziec ze jestem juz 5 dni po starankach teraz czekam na efekty udało sie czy nie? juz nie moge sie doczekac odpowiedzi a dni jak na zlosc syrasznie sie ciągną :-( . pozdrawiam i zycze powodzenia wszystkim staraczką

Cześć Laseczki!!!

Piersi bolą strasznie. Zobaczymy czy na fasolkę, czy na @. Trzymajcie kciuki!
:cool2:Gizia - faktycznie, te dni się strasznie wleką. Będę testować w listopadzie - jeśli @ się spóźni, a TY?
Poza tym u nas zimno brrr. Wieje i nawet mroźnawo się zrobiło, nawet ja czapkę już ubrałam. Mój łobuziak w przedszkolu, zobaczymy w jakim humorku wróci.
A jak tam u pozostałych staraczek?
Wszystkim życzę miłego dzionka.

No widzę, że jesienne chłody dają się wszystkim we znaki. Niedawno ja się kurowałam, teraz K_asia. Dbaj o siebie. Mój mąż obecnie też stosuje metodę: duuuużooo czosnku.:-p
Zimno się robi - jak ja tego nie lubię!!!!:wściekła/y:

:-) Czesc dziewczyny:cool:

:-D Eliczku a kto lubi zime i jesien- bo ja nie cierpie, wole sloneczko. Maz stosuje metode czosnku powiadasz, moj maz tez, a ja tego strasznie nie lubie..........:no:

:-D Gizia a Ty co planujesz? Pewnie coreczke. Zycze Ci powodzenia i mocno trzymam kciuki za fasoline.:tak:

:cool2: K_aska wiec dbaj o siebie, ale niedlugo chyba testujesz?:-D

:happy: Dorotko, :cool: Kasiu 2005 pozdrawiam Was bardzo goraco.:cool2:

reklama
witam dziewczynki również wieczorkiem.
Oj,troche się najeżdziliśmy dziś,zalatwiac sprawy papierkowe i zakupki,tam tez sie zlazlo w hipermarkecie.

No czosnek to faktycznie najlepszy..ale pamietajcie-mężów też naszpikować, hihi (no jak sie chce starac o fasoleczkę)
No kurcze, a u mnie bez zmian..ale chyba niedługo czas płodny będzie,bo piersi zaczynają mrowieć, czasem poboli jajniczek delikatnie no i zaczyna być "mokro" A testów owu jeszcze brak..kurcze. No ale nic,wieczorkiem wykorzystam męzula

Do góry