reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

:tak:Cześć Dziewczyny!!!
Ja znowu na chwilkę, jadę z moimi chłopakami na zakupy. Barto dziś nie pójdzie do przedszkola, bo chyba nie zdążymy wrócić.
Trzymajcie dziewczyny kciukaski, może się udało.
Piersi bardzo bolą, wyglądają jakby ktoś wszczepił mi implanty heehee...:-D
Co najmniej Pamelka, ze mnie się robi... Mąż się cieszy, ale ja nie zabardzo - bolą strasznie przy każdym dotyku, nawet staniki mnie uwierają.:wściekła/y:
Chociaż innych objawów nie zauważyłam, to mam cichą nadzieję. No jeszcze co trzy godz. robię się głodna jak wilk.
Czy ktoś mi może podpowiedzieć, czy kolor brodawek od razu się zmienia?! Oglądam się uważnie,, ale jakoś nie zauważam różnicy . Może to jeszcze nie to, i musimy trochę więcej nad naszym maleństwem popracować.

No, dziewczyny, ściskam Was wszystkie i życzę miłego dzionka!
Do wieczorka!!!

reklama
K_asia i co, doczekałaś się szanownej pani z TP? Jak tam sytuacja na froncie u ciebie :-)?
Eliczek trzymam kciukaski za powodzenie:tak: Kolor brodawek nie zmienia się tak od razu. Chyba trzeba odczekać jeszcze jakiś czas od zagnieżdżenia, ale nie jestem tu fachowcem.
Gizia jakieś objawy u ciebi?
Beatko pozdrawiam serdecznie. I co, te potwierdziłaś diagnozę szumów u synka?
A ja mam doła. Dwa dni temu ostro poksyksaliśmy się z mężulem więc staranka wsrzymane, a może nie będzie ich wogóle :zawstydzona/y::confused:. Jak coś pójdę znowu do pracy i pozostanie na jedynaku. Ale za to trzymam kciuki za was kochanieńkie ;-).

Dorotko, u mnie było dokładnia tak samo dwa dni temu. Pokąsaliśmy się trochę z mężulem.ja wkurzałam się jeszcze bardziej wiedząc że TE dni lada moment a tu zima w łóżku..ale czasem to i dobrze robi dla związku. Wiesz..tak naprawdę, to najlepiej wychodzi godzenie się w łożu małeżeńskim. Testuj teścikami i jak będzie już TO..to zróbcie sobie choć chwilowe "zawieszenie" broni.

No a u mnie, w teścikach pojawiła się druga słabiusieńka kreska, no i ból prawego jajnika, testujemy dalej.
Z TPSA nie przyszła Pani, ale w końcu Pan zawital i nawet o przyzwoitej porze, to mogłam wyjść z małym (pomijając ze akurat lało)

No a teraz zabieram się za salatkę jarzynową na jutrzejszy najazd rodzinny.

Eliczek trzymam kciukaski wielkie, co do przebarwień brodawek to ja w całej ciąży nie zauważyłam różnicy
Miłego wieczorka dziewczynki

Cześć Dziewczyny!;-)
Ja mój kochany mąż już zasiądzie przy komputerku, to ciężko jest się dopchać.:nerd:
No ale teraz ogląda mecz w telewizji i mam troszkę spokoju.
Strasznie ten czas się wlecze - niech już będzie listopad. będę przynajmniej wiedzieć na czym stoję.
Teraz niby piersi bolą itd. ale wolałabym mieć 100% pewność.
Wszystkim dziewczynom dziekuję, że trzymają kciuki za mnie i moją fasolkę.
Jak się nie uda - to trudno, będziemy dalej pracować nad naszym potomstwem. Ostatnio mój mąż stwierdził, że gdyby nie mój wiek, to może na dwójce by się nie skończyło.... No chyba coś mu się stało w głowę. :tak:
Żeby przypadkiem czegoś nie wykrakał, bo w naszej rodzinie są możliwe bliźniaki...:no: Lepiej Nie!!!!!
Jakoś dziś nie mam głowy do pisania. Dziewczyny, życzę Wam miłego wieczorka.
I jak zawsze owocnych staranek.
Dorotko, długo nigdy nie wieje chłodem w małżeńskim łożu. U Was też napewno to chwilowe, wszystko się ułoży.:tak:
A jak u Ciebie z pogodą? U nas słonecznie, ale zimno.
Oby dziewczyny do wiosny!!;-)
K_asia a jak u Ciebie? Zdrowsza jesteś?
A jak tam ma się nasza słomiana wdowa Beatka?
Gizia, co u Ciebie?

czesc laseczki
czosnek pomogl wszystko u mnie ok chyba owulka sie zbliza jajnik lewy kluje sluzik odpowiedni rano dzialamy:-) tylko dlaczego dowiem sie dopiero za 2 tygodnie ;-(

Hej kobietki :-).
Raportuję,że z mężusiem się już pogodziliśmy uwieńczając to przytulankiem;-). Dzidzia nadal aktualna. Kupiłam sobie teścliki owu. Mam tylko 7 sztuk, więc zacznę je stosować dopiero jak pojawi się śluz płodny. Na razie jestem na etapie białego śluzu, prawdopodobnie szyjki opuszczonej, więc owu narazie ni widu ni słychu. Dzisiaj 14 dc a ja owu spodziewam sie ok 21 dc, więc jeszcze tydzień.
A jak sytuacja u was :cool2:?
Muszę wam pogrozić palcem bo ostatnio strasznie mało piszecie :wściekła/y:.

reklama
Do góry