@kredkaczarna jak tam? Przeszło?
reklama
Marzycielka86
Fanka BB :)
Leeleeth nie ma cie bo ty będziesz miała 3 lub wiecej dziewczynek-coreczek :* zobaczysz, ja Ci to mowie- taka wiedzma 
Kruszynka123
Ja na szczęście nie [emoji12]przerażają mnie bliźniaki[emoji6]Ja nie [emoji17]
@gorligorligor 3 maj się kochana jeszcze troszkę i będziecie się tulić dużo siły życzę [emoji8]
kredkaczarna
Dalej mnie boli, az sie zaczelam sttesowac jutrzejsza powtorka bety
Dalej mnie boli, az sie zaczelam sttesowac jutrzejsza powtorka bety
Spróbuj się nie stresować! Trzymamy tutaj kciuki za Was! Niech ta córcia nie stresuje mamusi i w spokoju da przeżyć ciąże [emoji1307]
@gorligorligor obyś już wkrótce przytuliła Piotrusia [emoji1307]
U mnie te ostatni tez takie mega ciężkie zawsze, wiec rozumiem. Trzymaj się tam i pusz do nas częściej może będzie Ci lżej [emoji8]
martoosia04
Jejku laski wybaczcie, że piszę takie rzeczy, ale No... gdzie by się wyżalić... w tym cyklu to mam takie gazy, że szok! Dosłownie co chwilę. A może to jakieś suple tak wpływają? [emoji848]
Liczę, że M. dziś ciut wcześniej wyjdzie z pracy, bo trzeba ciut jąderka zmusić do pracy i uwolnić plemniczki [emoji23]
Liczę, że M. dziś ciut wcześniej wyjdzie z pracy, bo trzeba ciut jąderka zmusić do pracy i uwolnić plemniczki [emoji23]
mihasiaaa
Hej dziewczynki. Miałam dzisiaj wizytę, odzywam się teraz po musiałam ochłonąć
Doktor powiedziała, ze na 95% dziewczynka, do potwierdzenia na połówkowych oczywiście Ja nadal jakoś nie mogę w to uwierzyć, i chyba dopiero uwierzę po porodzie
Ślę Wam moje różowe moce :*
Załączniki
Justyna_maj2017
Super gratulacjeHej dziewczynki. Miałam dzisiaj wizytę, odzywam się teraz po musiałam ochłonąćDoktor powiedziała, ze na 95% dziewczynka, do potwierdzenia na połówkowych oczywiście Ja nadal jakoś nie mogę w to uwierzyć, i chyba dopiero uwierzę po porodzie
Ślę Wam moje różowe moce :* Zobacz załącznik 894737
reklama
Podziel się: