reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gizia! Ja jak na razie, jeszcze czekam do końca tygodnia. Nie jestem pewna czy w ogóle już teraz testować. Jak to mówią: Pożyjemy, zobaczymy.
Jak na razie teścik, leży w szafce i czeka. Nie chcę próbować wcześniej, bo wiem jak bardzo boli falstart.:baffled::confused2:

Haha, jakie poruszenie na naszym wątku od razu po takich wieścich. Tego nam było trzeba- zastrzyku optymizmu, bo już tylko dołować się umiałyśmy. Oby Idarnowska dała początek szcęśliwym wieścią od uczestniczek naszego wątku. To teraz w kolejności do testowania Gizia i Eliczek, tak? Czy może ktoś jeszcze się ukrywa?

eliczek a kiedy masz termin @
ja sadzac po sredniej dlugosci mojego cyklu w nastepna srode kusi mnie niedzielne testowanie
meza nie bedzie w weekend wraca w niedziele moze akurat mialabym dla niego niespodzianke
choc i tak uwazam ze sie nie udalo tak tylko sie troszke ludze....:-(

reklama
Do góry